7 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Αρταίων: Εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου


ΆρταΈγινε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Άρτας, η εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Άρτας εκλέχθηκε ο Κώστας Τράμπας από την παράταξη Αρτινών ΣυνΕργασία του Χρήστου Τσιρογιάννη, αντιπρόεδρος η Ντέμσια Αικατερίνη από την παράταξη Αρτινών Όραμα του Παύλου Στασινού και Γραμματέας η Γραμματικού – Παπατσίμπα Θεανώ από την παράταξη του Χρήστου Τσιρογιάννη, αφού δεν προτάθηκε κανένα όνομα από την αντιπολίτευση.


Οι Δημαιρεσίες συνεχίστηκαν με τις ψηφοφορίες για ανάδειξη μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέγονται τα μέλη: Ζέρβας Κωνσταντίνος, Κοτσαρίνης Μιχαήλ, Λώλος Ανδρέας, Πατήλας Κωνσταντίνος, Σιαφάκας Χριστόφορος και οι Κοσμάς Ηλίας, Κατσαντούλα Αναστασία, Κιτσαντά Ευαγγελίτσα από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικοί οι Πανέτας Γιώργος, Μπαλάγκας Γεώργιος, Νταλάκας Δημήτριος, Παπαϊωάννου Κων/νος και Βασιλάκη-Μητρογιώργου Βικτωρία.


Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέγονται τα μέλη: Βλάχος Μιχαήλ, Λιλής Γεώργιος, Μπαλάγκας Γεώργιος, Πανέτας Γιώργος, Πετανίτης Δημήτριος και οι Ζυγουβέλης Παναγιώτης, Βλάρας Γρηγόριος, Παπακίτσος Στέφανος από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικοί οι Παπάζογλου Χαράλαμπος, Καραγεώργος Γεώργιος, Πατήλας Κωνσταντίνος και οι Κοσμάς Ηλίας και Παπαϊωάννου Κων/νος από την πλευρά της αντιπολίτευσης.


Τέλος για την Εκλογή εκπροσώπων της Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου, εκλέγονται για την παράταξη «Αρτινών Συνεργασία» οι Βλάχος Μιχαήλ, Καραγεώργος Γεώργιος, Κοτσαρίνης Μιχαήλ, Κουτρούμπα Άννα-Μαρία, Νταλάκας Δημήτριος, Πανέτας Γιώργος, Παπάζογλου Χαράλαμπος και Χαρακλιάς Κωνσταντίνος με αναπληρωματικό μέλος τον Λιόντο Νικόλαο.


Από την παράταξη «Αρτινών Όραμα» οι Ζυγουβέλης Παναγιώτης και Ντέμσια Αικατερίνη, από την παράταξη «Γέφυρα στο Μέλλον» οι Παπαλέξης Ιωάννης και Βλάρας Γρηγόριος, από την παράταξη «Ριζοσπαστική Δημοκρατική Αλλαγή» η Κιτσαντά Ευαγγελίτσα με αναπληρωματικό μέλος τον Ξυλογιάννη Άγγελο και από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Παπαϊωάννου Κων/νος.



Δήμος Αρταίων: Εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου