16 Απριλίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση:


Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (15/04/2013) το απόγευμα, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.


Ειδικότερα, ο 38χρονος, κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές ότι χθες (15/04/2013) τα ξημερώματα, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, έξω από γαλακτοβιομηχανία, δύο άγνωστοι δράστες τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στον αριστερό μηρό και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε και την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης, κατήγγειλε ψευδώς στις Αστυνομικές Αρχές το παραπάνω περιστατικό ληστείας, με σκοπό να ιδιοποιηθεί το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, που προερχόταν από τις εισπράξεις γαλακτοβιομηχανίας, στην οποία εργάζεται ως υπάλληλος.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού:


Χθες (15/04/2013) το βράδυ στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, όπως καταγγέλθηκε, ένας άγνωστος άνδρας, εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και έχοντας στην κατοχή του όπλο, πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό και στη συνέχεια αφαίρεσε με τη χρήση βίας, το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο δράστης αναζητείται ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας Θεσπρωτίας.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή καλωδίων χαλκού στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας:


Συνελήφθησαν, χθες (15/04/2013) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 21 και 17 ετών, για κλοπή καλωδίων χαλκού.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες βραδινές ώρες τις 14/15-04-2013 στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, αφαίρεσαν από προαύλιο χώρο καταστήματος εμπορίας ποτών, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, μία παλέτα με καλώδια χαλκού.


Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων καλωδίων και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή των δραστών στη τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας.



Share Button

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου