24 Απριλίου 2013

Ιωάννινα: Με επιτυχία και η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων


Share Button

ΙωάννιναΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων εκπροσώπων του Οργανισμού Πρακτόρων Τουρκίας “TURSAB” στα Ιωάννινα. Στην αποστολή συμμετείχαν 30 άτομα, στη πλειονότητά τους τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι τουριστικών μέσων ενημέρωσης & προβολής της Τουρκίας.


Το διήμερο της επίσκεψης συμπεριελάμβανε ξεναγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής, παρουσιάσεις και ομιλίες για την συντήρηση των επισκέψιμων χώρων και μνημείων αλλά και συναντήσεις Β2Β μεταξύ των τούρκων τουριστικών πρακτόρων και των αντίστοιχων τοπικών γραφείων και εκπροσώπων ξενοδοχείων.


Όλες οι συναντήσεις που οργανώθηκαν και έτυχαν μεγάλης συμμετοχής από τους τουριστικούς εκπροσώπους-επιχειρηματίες του κλάδου της περιοχής μας, άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένα τα μέλη της αποστολής.


Στις δηλώσεις που έκαναν τόνισαν ότι εντυπωσιάστηκαν κυριολεκτικά τόσο από την ομορφιά του τόπου και την τουριστική υποδομή της περιοχής που επισκέφτηκαν, όσο και από το υψηλό επίπεδο «επαγγελματικής» συνεργασίας – φιλοξενίας και που είχε οργανωθεί.


Ο Αντιπρόεδρος του οργανισμού κ. Aziz Ciga, υπεύθυνος για τα τουριστικά γραφεία του Οργανισμού, που συνεργάζονται με την Ευρώπη, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών ανέφερε πως ήδη από την μεθεπομένη εβδομάδα αναμένονται να έρθουν στα Ιωάννινα τα πρώτα μεγάλα γκρουπ επισκεπτών από την Τουρκία και στο προσεχές μέλλον προγραμματίζεται να ακολουθήσουν και άλλα.


Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων Ελλάδας κ. Φ. Ισακίδη, για την μεγάλη συμβολή του στην πραγματοποίηση της επίσκεψης αυτής, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων για την συνεργασία και υποστήριξή της στην οργάνωση της επίσκεψης, την Διεύθυνση της 8ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την συνεργασία στην ενημέρωση & παρουσίαση των επισκέψιμων μνημείων και χώρων, καθώς και την Διεύθυνση της Τροχαίας Ιωαννίνων που με το προσωπικό της συνεισέφερε στη άριστη διευκόλυνση των μετακινήσεων της αποστολής . Τέλος η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δ.Ι , θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τις Δ/νσεις των Mitsis-Grand Serai Congress & Spa Ηotel , Hotel Du Lac Congress Center & Spa και Epirus lx Palace Hotel & Conference Center, για την αμέριστη συμβολή τους στην ποιοτική φιλοξενία της αποστολής.



Ιωάννινα: Με επιτυχία και η δεύτερη επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου