19 Οκτωβρίου 2014

Οι άνδρες του ΓΑΣ στον τελικό του κυπέλου


Γιάννενα Βόλεϊ Μετά τις γυναίκες και οι άνδρες του ΓΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό κυπέλου της ΕΣΠΕΔΕ επικρατώντας μέσα στην Ηγουμενίτσα του τοπικού Ερμή με 3-1 σετ.


Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΓΑΣ που προσπαθούσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας (η οποία σημειωτέον τη φετινή περίοδο δε δήλωσε συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία) και πήρε σχετικά εύκολα κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε αρχικά 12-7 και στη συνέχεια 17-10. Γρήγορα όμως άρχισε η ομάδα του ΓΑΣ να λειτουργεί καλά στο μπλοκ για να μειώσει τη διαφορά σε 22-20 και να χάσει τελικά το σετ με 25-21.


Στο δεύτερο σετ βελτιώθηκε κατά πολύ η εικόνα της ομάδας μας περιορίστηκαν τα λάθη και με σωστό μπλοκ αλλά και πολλές τελειωμένες επιθέσεις κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι παίρνοντας το σετ με 21-25.


Στο τρίτο σετ οι άνδρες του ΓΑΣ ανέβασαν και άλλο την απόδοσή τους και πήραν σταθερό προβάδισμα μέχρι και το τέλος του σετ κάνοντας το 20-24. Στο σημείο αυτό αρκετά λάθη έδωσαν το περιθώριο στην ομάδα του Ερμή να κάνει το 24-24 για να λήξει τελικά το σετ υπέρ της ομάδας μας με 24-26.


Στο τέταρτο σετ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει καθώς η ομάδα μας αφού περιόρισε κατά πολύ τις επιθετικές ενέργειες του αντιπάλου βρήκε λύσεις επιθετικά και έκανε εύκολα το 7-17. Στο σημείο αυτό αν και με καλό επιθετικό σχήμα η ομάδα μας δεν έβρισκε λύσεις και κατάφερε να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι καθώς η ομάδα του Ερμή ανέβασε την απόδοσή της και έκανε το 16-17. Ευτυχώς όμως ο προσωρινός λήθαργος έλαβε τέλος και οι άνδρες έφτασαν στη νίκη καθώς πήραν και το τέταρτο σετ με 20-25.


Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Ζαρκαλής δήλωσε:


« Δεν ήταν σίγουρα εύκολο το παιχνίδι και η ομάδα του Ερμή ήταν πιο δυνατή από ότι περίμενα. Σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη αλλά το σημαντικό ήταν ότι είχαμε υπομονή στο παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε και η εσωτερική ηρεμία που υπήρχε. Γνωρίζω ότι αρκετοί παίχτες είχαν μέχρι και δύο χρόνια να παίξουν παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας μου συνεχώς θα βελτιώνεται. Το καλό είναι ότι οι ομάδες μας ξεκίνησαν με επιτυχίες και αυτό βοηθά στη ψυχολογία των αθλητών.Εύχομαι καλή αγωνιστική.»


Τα σετ


  • ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(1-3): 25-21,21-25, 24-26, 20-25

  • ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Μαρτίνης, Μπάρμπας(λ), Χρηστάρας, Ογκουνλέγιε, Ζώης, Νίκου, Ευθυμίου, Μπούτρης, Βαμβέσος, Λάμπρου, Παπαθανασίου

  • ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής – Τσιούπης): Αποστόλου, Λαγός, Λάμπρου, Μπαλτάς, Μότσιος(λ), Παπαχρήστος, Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Τσαουσίδης, Τζιάλλας.


Οι άνδρες του ΓΑΣ στον τελικό του κυπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου