5 Οκτωβρίου 2014

Διάκριση του Ι.Ο. Ιωαννίνων σε αγώνα Ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θάλασσας


ΙωάννιναΟ Iστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (ΙΟΙ) συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας «ΚΑΡΝΟΣ» που οργανώθηκε απο τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουνίου. Η διαδρομή 18 ναυτικών μιλίων του αγώνα περιλάμβανε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος ξεκίνησε το Σάββατο από την Πάλαιρο και κατέληξε στη νήσο Κάλαμο και το δεύτερο σκέλος ήταν την Κυριακή η επιστροφή στην Πάλαιρο.


Ο Iστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων συμμετείχε με το σκάφος «ΚΙΡΚΗ» του Ευριπίδη Γλαβά και επταμελές πλήρωμα αποτελούμενο από τα μέλη του Ομίλου Ευριπίδη Γλαβά (skipper), Ελένη Αναγνωστάκη, Παρασκευή Αρτέμη, Βιβή Γλαβά, Γιώργο Κοκκίνη, Εύα Ντουνούση και Φρίξο Τριάντη. Στη συνολική βαθμολογία του διημέρου το γιαννιώτικο πλήρωμα κατετάγει στην 2η θέση στην κατηγορία των σκαφών ORC Club. Η απονομή του αργυρού κυπέλλου στο «ΚΙΡΚΗ» έγινε με καθυστέρηση, όμως εορταστικά, το προηγούμενο Σάββατο στην Πάλαιρο.


Ο Iστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων συγχαίρει τον skipper και το πλήρωμα του «ΚΙΡΚΗ» τόσο για τη συμμετοχή τους στον αγώνα όσο και για την σημαντική διάκριση που επέτυχαν.



Διάκριση του Ι.Ο. Ιωαννίνων σε αγώνα Ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θάλασσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου