5 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση Α. Μπέζα για τον Λιμένα Ηγουμενίτσας


Ν.Δ.Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την πορεία εκτέλεσης του έργου της Γ΄ Φάσης του Λιμένα Ηγουμενίτσας, σε συνέντευξή του, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε:


«Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το μέλλον του έργου. Σύμφωνα με πρόσφατη πληροφόρηση που έχω από το Υπουργείο Υποδομών, έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες και εντός του Οκτωβρίου η εταιρεία που υποκατάστησε τον αρχικό ανάδοχο θα ξεκινήσει τις εργασίες και το εργοτάξιο θα είναι σε πλήρη λειτουργία.


Να θυμίσω επίσης, ότι σε συνάντηση που είχαμε τον Ιούλιο, με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, παρόντος του Δημάρχου Ηγουμενίτσας και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Υπουργός Υποδομών δεσμεύτηκε ότι η χρηματοδότηση του έργου της Γ΄ Φάσης θα γίνει από τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.


Δεν νομίζω λοιπόν, ότι υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Παρακολουθούμε από κοντά την πορεία εκτέλεσης του έργου, ενός μεγάλου έργου υποδομής, που αναβαθμίζει τη στρατηγική θέση της Ηγουμενίτσας, ενισχύει την τοπική οικονομία και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας».



Δήλωση Α. Μπέζα για τον Λιμένα Ηγουμενίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου