27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

ΕΛ.ΑΣ.Σύλληψη φυγόποινου:

Συνελήφθη στις 25/02/2013 τα ξημερώματα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (6) μηνών, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών:

Συνελήφθη στις 25/02/2013 το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (6,7) γραμμαρίων.

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 25/02/2013 λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Κοκάλα Δελβινακίου Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια αστυνομικού τους ελέγχου τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής, πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό.

Κοντά στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου kalashnikov με γεμιστήρα και (30) φυσίγγια, δύο αμυντικές χειροβομβίδες, μία γεμιστήρα με (12) φυσίγγια διαμετρήματος 380 auto, (123) φυσίγγια διαμετρήματος 7.62 x 39, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο κατσαβίδια. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου