22 Αυγούστου 2013

Εκδήλωση Επιστημονικής Ημερίδας του 16ου Πανελληνίου Καππαδοκικού Γαβουστήματος


Share Button

ΙωάννιναΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 16ου πανελλήνιου Καππαδοκικού Γαβουστήματος – ανταμώματος που διοργανώνεται φέτος στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων, το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου και ώρα 11.00 πμ θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα στο συνεδριακό του Σουφαρί Σεράι, (Κάστρο Ιωαννίνων) με θέμα: «Το Διαγενεαλογικό τραύμα».


Εισηγητές:

- Φώτης Γιωτάκης ψυχίατρος – ψυχαναλυτής ομάδος, μέλος της group analytic society international και Διδάκτορας της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα: « Το διαγενεαλογικό τραύμα: ως μνησιπήμων πόνος (απώλειες και η διεργασία του πένθους)»

- Μάρκος Σκόνδρας ψυχίατρος – ψυχαναλυτής ομάδας, Διδάκτορας της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Το διαγενεαλογικό τραύμα και οι παράγοντες που το διαμορφώνουν».


Συντονιστής: Γιάννης Κεΐσογλου Δημοσιογράφος.


Διοργάνωση: Μικρασιατικός Σύλλογος Νεοκαισάρειας.


Στην διάρκεια της επιστημονικής εκδήλωσης η είσοδος της οποίας είναι ελεύθερη για το κοινό, θα προβληθεί βίντεο των Μαίρη Τσέτσου και Κώστα Νίγδαλη.


Επίσης θα απαγγείλουν Σεφέρη και Καβάφη οι ηθοποιοί Γιάννα Κούλα εκπαιδευτικός και παιδαγωγός θεάτρου και Πάνος Νάκος, ενώ ο συνθέτης Δημήτρης Καραγεώργος θα παρουσιάσει μια σύνθεση την οποία δημιούργησε αποκλειστικά για την ημερίδα, με τίτλο «ο ήχος του τραύματος».


Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων κ. Σταυρούλα Τσιάρα και η κ. Μάρθα Παπαδοπούλου Διευθύντρια των αρχείων του κράτους.


Στο τέλος θα δοθεί και ο χρόνος στους παρισταμένους για υποβολή ερωτήσεων προς τους κύριους ομιλητές της ημερίδας.



Εκδήλωση Επιστημονικής Ημερίδας του 16ου Πανελληνίου Καππαδοκικού Γαβουστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου