21 Αυγούστου 2013

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων με το Βουλευτή Χ. Μαντά, σε Σκλίβανη - Πράμαντα και Βουτσαρά


Share Button

ΣΥΡΙΖΑΤην εβδομάδα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή του βουλευτή Χρήστου Μαντά πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Ιωαννίνων στα πλαίσια της εξόρμησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε Δήμους και στις τοπικές κοινωνίες της περιοχής μας.


Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Αυγούστου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με το Χρήστο Μαντά, το Δημήτρη Σιώρο και το Βασίλη Ρίζο παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου εκκλησιαστικών ειδών στη Σκλίβανη και ακολούθως επισκέφθηκε το συνοικισμό Βαρλαάμ, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους. Ένα από τα ζωτικά προβλήματα που συζητήθηκε είναι η υποχρεωτική ένταξη όλων των επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ και τα δυσβάσταχτα ασφάλιστρα που καλούνται να καταβάλουν, γεγονός που θα οδηγήσει στην ακόμη παραπέρα ερήμωση της περιοχής.


Την Τετάρτη 14 Αυγούστου με τη συμμετοχή του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Κώστα Βενέτη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Πράμαντα. Εκεί η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχυμένη με την παρουσία της βουλευτού Άρτας Όλγας Γεροβασίλη, πραγματοποίησε συναντήσεις με δημοτικούς συμβούλους και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής και υποσχέθηκε να αναδείξει φλέγοντα ζητήματα όπως ο οδικός άξονας Πραμάντων – γεφυριού Πλάκας, το αποχετευτικό πρόβλημα του Δήμου, η ερήμωση της περιοχής καθώς και το πρόβλημα του ΧΥΤΑ Ελληνικού.


Επίσης την Κυριακή 18 Αυγούστου ο Χρήστος Μαντάς συμμετείχε στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε στο ΔΔ Βουτσαρά η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ζίτσας, όπου με μεγάλη συμμετοχή και δημοτικών συμβούλων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής συζητήθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση και την ανατροπή της σημερινής δικομματικής συγκυβέρνησης.



Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων με το Βουλευτή Χ. Μαντά, σε Σκλίβανη - Πράμαντα και Βουτσαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου