30 Αυγούστου 2013

Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων: Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας


Share Button

ΑΓΣ ΙωαννίνωνΜε όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων που για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.


Διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλωσόρισαν τις αθλήτριες και πλέον, ξεκίνησε η σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όλες οι αθλήτριες βρίσκονται στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Ζαρκαλή, ο οποίος έχει καταρτίσει το πρόγραμμα για τις 2 πρώτες εβδομάδες.


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο και περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, θα γίνει στο ΕΑΝΚΙ. Το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν όλα τα κορίτσια καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.


Σκληρή δουλειά λοιπόν ενόψει και των δύο πρώτων φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μας με Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και ΑΕΚ στις 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας.



Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων: Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου