20 Ιουλίου 2014

Επιμελητήριο Άρτας: «Greece Welcomes you in London – Food & Art»


Επιμελητήριο ΆρταςΗ Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, αποφάσισε την επίσημη στήριξη της έκθεσης «Greece Welcomes you in London – Food & Art» και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με περίπτερο 48 τ.μ. στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί, τελικώς, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2014, στο OLYMPIA NATIONAL HALL του Λονδίνου.


Η έκθεση αφορά μόνο Ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα κάθε κατηγορίας από τρόφιμα και ποτά έως έργα τέχνης, κοσμήματα, καταστήματα franchise και υπηρεσίες.


To σχετικό link της έκθεσης είναι:  www.greecewelcomesyouinlondon.com


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προτίθεται να επιδοτήσει τις επιχειρήσεις-μέλη του για την συμμετοχή τους στην έκθεση του Λονδίνου και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να το δηλώσουν έως το τέλος Αυγούστου, στο τηλέφωνο 2681028728 ή στο email: epimarta@otenet.gr ή info@e-artas.gr


Επιπλέον, εάν δεν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή, αλλά θέλετε να στείλετε κάποιο ενημερωτικό υλικό για την προβολή σας ή προϊόντα – παραγωγή σας για να προσφερθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλώ επικοινωνήστε στα ίδια τηλέφωνα και e-mail.



Επιμελητήριο Άρτας: «Greece Welcomes you in London – Food & Art»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου