27 Μαρτίου 2013

Φ.Ε. Ιωαννίνων - Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων (1 - 3): Τελική φάση ανόδου στην Α2 Εθνική

Α.Γ.Σ. ΙωαννίνωνΈνα βήμα πιο κοντά στην Α2 Εθνική κατηγορία βρίσκεται η γυναικεία μας ομάδα μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 3-1 σετ, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, γεμάτο ένταση ωραίο θέαμα και πάθος, που έγινε στο κλειστό της Λιμνοπούλας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον τίτλο του φαβορί.


Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας μας, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα έχοντας καλό σέρβις, καλά ποσοστά στις επιθετικές ενέργειες και πολύ καλή κίνηση στις πρώτες μπαλιές και στις άμυνες, παίρνοντας εύκολα το πρώτο σετ με 25-15.


Το δεύτερο σετ ήταν πιο συναρπαστικό με την ΦΕΙ να φτάνει στη κατάκτησή του με 25-23, ισοφαρίζοντας σε 1-1, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της ομάδας μας.


Το τρίτο σετ έμοιαζε πολύ στο πρώτο, αφού η ομάδα του ΑΓΣΙ το κατέκτησε εύκολα με 25-13 πιέζοντας στο σέρβις – στο μπλοκ και στην επίθεση με πάρα πολλές τελειωμένες φάσεις.


Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας δεν ήταν συγκεντρωμένη με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα της ΦΕΙ να το εκμεταλλευτεί πλήρως. Το 22-22 δείχνει την εικόνα του σετ. Στο σημείο αυτό μετά από σφύριγμα του δεύτερου διαιτητή για υπέρβαση ο προπονητής της ομάδας της ΦΕΙ Δημήτρης Καλογήρου αντέδρασε έξαλλα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι δημιουργώντας μια ένταση η οποία είχε και συνέχεια μετά την λήξη του αγώνα. Για την ιστορία το σετ τελείωσε με 25-22 υπέρ της ομάδας μας.


Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Χανός

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (1-3): 15-25, 25-23, 13-25, 22-25

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Δημήτρης Καλογήρου): Νταλαμάνγκα,Τάσση, Πάνο, Κύρλα, Χριστοδούλου, Γκουντουβά, Βώττη (λ), Βερύκιου (λ), Παπαδάτου, Χριστοδούλου Μ., Κόντου, Δριγκοπούλου.

Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Βασίλης Θεοδωράκης): Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Μπόζιου, Βλότσου, Καρρά, Μαγκλάρα Χ., Τσίλιου (λ), Γιώτη (λ), Στεφάνου, Παππά, Μητσοπούλου, Λουτζίδου.



Φ.Ε. Ιωαννίνων - Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων (1 - 3): Τελική φάση ανόδου στην Α2 Εθνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου