28 Μαρτίου 2013

NORMA: Αφιέρωμα ΤΡΥΠΕΣ Live @ ΑΓΡΙΝΙΟ

NORMA Live@ ΑγρίνιοΟι NORMA, με καινούρια συναυλιακά projects στις αποσκευές τους, νέο video clip στο κομμάτι «ΟΤΑΝ Η ΜΑΧΗ ΞΕΣΠΑΣΕΙ» (http://www.youtube.com/watch?v=6QCMdr1pt9o) και το ολοκαίνουριο Digital Single τους «ΔΙΚΑΙΟ ΣΗΨΗ» να κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ από το επίσημο site της μπάντας (www.normatheband.gr), συνεχίζουν τη χειμερινή τους περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Μαρτίου και ώρα 22.00, οι NORMA επισκέπτονται το ΑΓΡΙΝΙΟ και το φιλόξενο OZ ROCKSTAGE [Κέντρου (Σαλάκου) 7], όπου θα παρουσιάσουν ζωντανά το μεγάλο τους αφιέρωμα στις θρυλικές ΤΡΥΠΕΣ, ερμηνεύοντας τα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του πιο σημαντικού συγκροτήματος της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, με παράλληλη προβολή οπτικού υλικού. Στα περιθώρια του αφιερώματος, οι NORMA θα παρουσιάσουν και ένα χαρακτηριστικό δείγμα από την προσωπική τους δισκογραφία. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Αγρινιώτες Stouraitis Bros., με ένα ακουστικό σετ. Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ.


Ενημερωθείτε για τα νέα των NORMA, δείτε τα video clip τους και κατεβάστε το ολοκαίνουριο digital single τους «ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ» στις ιστοσελίδες:

- OfficialWebsite: http://www.normatheband.gr/

- Myspace: http://www.myspace.com/normatheband

- Facebook.com/NormaTheBand

- Youtube.com/NormaTheBand



NORMA: Αφιέρωμα ΤΡΥΠΕΣ Live @ ΑΓΡΙΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου