19 Μαρτίου 2013

Νίκη για την ομάδα Βόλεϊ του ΑΓΣ Ιωαννίνων

ΑΓΣ Ιωαννίνων - Ομάδα ΒόλεϊΔιπλή νίκη πέτυχε η ομάδα των ανδρών του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ καθώς κέρδισε την ομάδα του ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑ με 3-0 σετ και εκμεταλλευόμενη την ήττα της ΧΑΝΘ με 3-1 σετ από την ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ έκανε βήμα σωτηρίας στην Α2 Εθνική κατηγορία καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού.


Η ομάδα του ΑΓΣΙ μπήκε δυνατά από την αρχή και κατάφερε να πάρει διαφορά 5 πόντων την οποία διατήρησε και διεύρυνε στο τέλος παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-17.


Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε και ο ΑΓΣΙ κατάφερε να παίξει συγκεντρωμένος έχοντας καλό μπλοκ και επίθεση τελειώνοντας έτσι το σετ με 25-19.


Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η ομάδα του ΑΓΣΙ χαλάρωσε με αποτέλεσμα η ομάδα του ΓΑΛΑΞΙΑ να το εκμεταλλευτεί. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο με συνεχή εναλλαγή του σκορ πότε υπέρ της γηπεδούχου και πότε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Το τελικό 31-29 υπέρ του ΑΓΣΙ τα λέει όλα.


Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 23 Μαρτίου.

- Διαιτητές: Μπακλέσης – Σπυρόπουλος

- ΑΓΣΙ(Θεοδωράκης): Μάντζιος – Γεωργάκης Φ. – Φεωργάκης Π. – Κλούρας – Οικονόμου – Παπαργύρης Ορ. – Χαριτωνίδης(λ) – Τσουμάνης – Αποστόλου – Μπαξεβανίδης.

- ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Μούρτζιος – Αδαμάκης – Καλπατζόγλου – Χατζηγώγος – Νικολιδάκης – Δάλλας – Βανδόρος – Ρωμαλιάδης(λ)


Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων του ΑΓΣΙ:

Σκούρας Γεώργιος

Τηλ. 6947.775296

www.agsi-volley.gr

email:info@agsi-volley.gr

Personal email:freelgr@hotmail.com



Νίκη για την ομάδα Βόλεϊ του ΑΓΣ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου