22 Ιουλίου 2013

2ο Ioannina Street Theater Festival


Share Button

2ο Ioannina Street Theater FestivalΤο φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Ιωαννίνων «Ioannina Street Theater Festival» έρχεται για 2η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων από την Πέμπτη 29 έως το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 σε συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Multi-art Projects και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.


Τριήμερο το πρόγραμμα του φεστιβάλ φέτος, με ξυλοπόδαρους, μουσικές, χορό, κουκλοθέατρο, τσίρκο, θεατρικές παραστάσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις, θα γίνει σημείο συνάντησης για καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλες οι παραστάσεις και τα δρώμενα θα λάβουν χώρα σε δρόμους και πλατείες της πόλης, με δωρεάν είσοδο για το κοινό και υπόσχονται μία ξεχωριστή εμπειρία για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.


Για πρώτη φορά φέτος, θα διεξαχθούν εργαστήρια εναέριων ακροβατικών καθώς και εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας για παιδιά και ενήλικες από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.


Pre-Fest Party 25 Ιουλίου 2013:


Σας περιμένουμε όλους στο Pre-fest Party του Ioannina Street Theater Festival στο Θεατράκι (Σκάλα) την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 στις 22.00 όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος και όλων των υποστηρικτών και συνεργατών της διοργάνωσης. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί συνοδεία των μουσικών επιλογών των Cumin Bluntz (mdc), L.A. Brow και Quasi.


Χρήσιμα Links:

- Iστοσελίδα του Ioannina Street Theater Festival: www.streetheater.gr

- Facebook: https://www.facebook.com/IoanninaStreetTheaterFestival


Χορηγός πάρτυ: Vision of Sound



2ο Ioannina Street Theater Festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου