31 Ιουλίου 2013

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας: Εκδήλωση για θέματα υγείας


Share Button

Ε.Σ.Υ. - ΥγείαΜία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για θέματα υγείας, που μας αφορούν όλους, θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το προσεχές Σάββατο. Τα θέματα θα αναπτυχθούν σύντομα και με απλά λόγια, από καταξιωμένους ειδικούς. Θα υπάρχει ενεργός συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις και συζήτηση.


Η εκδήλωση δεν απευθύνεται σε ειδικούς, αλλά αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού, με έμφαση στην πρόληψη και στην προστασία της υγείας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ημερίδα με θέμα: “Ήλιος και Καρκίνος – Γυναίκα και Καρκίνος – Κοινωνική και Ψυχολογική Στήριξη των ασθενών”, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πρέβεζας το Σάββατο 03 Αυγούστου 2013 και ώρα 7 μ.μ.


Την ημερίδα διοργανώνει η εταιρεία “Μέτρον” (Metron Consulting Company), με συνδιοργανωτές την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Πρέβεζας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Πρέβεζας και γνωστούς πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, που συμμετέχουν πάντοτε σε εποικοδομητικές δράσεις. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας και του ΓΝ Πρέβεζας.


Ομιλητές για τα θέματα που θα συζητηθούν, όπως ο καρκίνος του μαστού, ο καρκίνος του δέρματος και η ψυχολογική και κοινωνική στήριξη των ασθενών, θα είναι ο κος Φιλόπουλος Ευάγγελος, Χειρουργός Μαστού, Δ/ντής της Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου “Αγ. Σάββας”, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Υπεύθυνος του Πανελληνίου Προγράμματος Προληπτικού Μαστογραφικού Ελέγχου, η κα. Φραγκιά Κων/να, Ιατρός Παθολογοανατόμος, Πρόεδρος του Οργανισμού για την καταπολέμηση του μελανώματος “Μελάμπους” και η κα Γραμματόγλου Ζωή, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι), που δραστηριοποιείται για την ψυχολογική και κοινωνική στήριξη των ασθενών.


Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας (ΙΣΠ) ΝΠΔΔ,

Θεοφάνους 8,

Πρέβεζα 48100

Τηλέφωνο και Fax: 26820.25595,

Mail: isprevezas@gmail.com



Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας: Εκδήλωση για θέματα υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου