30 Ιουλίου 2013

Στον ΑΓΣ Ιωαννίνων η Γιολάντα Τσαβδάρη του Μέγα Αλεξάνδρου Γιαννιτσών


Share Button

Γιολάντα ΤσαβδάρηΟ Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοινώνει την απόκτηση της 17χρονης (28/1/1996) ύψους 1,88 πασαδόρου Γιολάντας Τσαβδάρη από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.


Η 17χρονη αθλήτρια δήλωσε στο site του συλλόγου μας (www. agsi-volley.gr):


«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή του ΑΓΣΙ, τον κ. Σκούρα και το ΔΣ που με επέλεξαν. Είμαι ειλικρινά χαρούμενη που θα συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την ομάδα την χρονιά που μας έρχεται και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και συνειδητά προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους του Α.Γ.Σ.Ι που με εμπιστεύτηκαν και να βάλλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.


Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα Σύλλογο και σε ένα τμήμα με μεγάλη ιστορία. Το γεγονός ότι πλέον η ομάδα απαρτίζεται από νέες αθλήτριες είναι πολύ καλό για όλες μας, καθώς δεν έχουμε φοβίες, γιατί είμαστε όλες στην ίδια ηλικία και θέλουμε τα ίδια πράγματα και πιστεύω ότι όλες οι αθλήτριες θα βρούμε την απαραίτητη ‘χημεία’ και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους φετινούς στόχους μας. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε μεγάλα λόγια. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά απ’ όλους μας για να φέρουμε τον ΑΓΣΙ εκεί που αξίζει: στην κορυφή.»



Στον ΑΓΣ Ιωαννίνων η Γιολάντα Τσαβδάρη του Μέγα Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου