24 Ιουλίου 2013

Τρίτη εβδομάδα περιοδείας για το "Αμάρτημα της μητρός μου" του Γεώργιου Βιζυηνού από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων


Share Button

Το αμάρτημα της μητρός μουΓια τρίτη εβδομάδα συνεχίζει την περιοδεία του το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων που το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει το έργο του Γεώργιου Βιζυηνού «Το Αμάρτημα της μητρός μου». Πρόκειται για την 100η θεατρική του παραγωγή με την οποία κλείνει 30 χρόνια προσφοράς στα θεατρικά, καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Μια μεγάλη – πλέον των 35 παραστάσεων – περιοδεία πραγματοποιείται σε πρώτη φάση στην Ήπειρο, την Κέρκυρα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ακολουθήσει ένας δεύτερος κύκλος με παραστάσεις στην Αττική.


Αρωγός των παραστάσεων στην Ήπειρο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ηπείρου. Την εβδομάδα αυτή θα δοθούν παραστάσεις στην Καμπή Άρτας (Τετάρτη 24/7), το Τέροβο (Σάββατο 27/7) και Αμμουδιά Πάργας την Κυριακή 28/7.


Την ερχόμενη, τέταρτη εβδομάδα περιοδείας, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στην Κέρκυρα (Πέμπτη 1 Αυγούστου θέατρο του Μον Ρεπό «Ρένα Βλαχοπούλου», γενική είσοδος 10 €, συνδιοργάνωση ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας), το Μονοδένδρι (Σάββατο 3/8, υπαίθριο θέατρο) και την Κόνιτσα (Κυριακή 4/8, θέατρο δημοτικής αστυνομίας).


Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό, πλην της παράστασης της Κέρκυρας, είναι ελεύθερη. Μέγας χορηγός: ΠΕΔ Ηπείρου. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 fm, περιοδικό «Αυλαία» Θεσσαλονίκης, ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών 105,5 fm «στο κόκκινο», ραδιοφωνικός σταθμός Κέρκυρας «Κύμα 90,3 fm». Υποστηρικτές: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Ξενοδοχεία «Olympic» και «Du Lac», εταιρείες «Κτήμα Γκλίναβος», «Ζαγόρι», «Βίκος», «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.».


Συντελεστές της παράστασης είναι:

ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Κεντρική Σκηνή

30ος χρόνος – θερινή θεατρική περίοδος 2012-13

Γεώργιου Βιζυηνού

«Το αμάρτημα της μητρός μου»

Θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης

Μουσική – Στίχοι: Βαγγέλης Γιαννάκης

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Γιανακόπουλος, Ρένα Κυπριώτη

Σκηνικός χώρος – φωτισμοί: Δήμος Αβδελιώδης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Γιώργος Νικοπούλος, Αθηνά Ζώτου



Τρίτη εβδομάδα περιοδείας για το "Αμάρτημα της μητρός μου" του Γεώργιου Βιζυηνού από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου