12 Ιουνίου 2014

Προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ από ασφαλισμένους Ιωαννίνων




ΙωάννιναΗ ομάδα «Ανασφάλιστοι ΟΑΕΕ Ιωαννίνων» πρόκειται να καταθέσει προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ το επόμενο διάστημα, με τα παρακάτω αιτήματα, όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους:



  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

  2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ σε συνδυασμό με τα τοκογλυφικά επιτόκια που χρεωνόμαστε στις περιπτώσεις των οφειλών και των ρυθμίσεων και τις αναδρομικές χρεώσεις που βλέπουμε κατά καιρούς στα ειδοποιητήρια .

  3. ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ που έπρεπε να κάνει ο ΟΑΕΕ από το 2009 και μετά

  4. ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ η αλλαγή της ασφαλιστικής κατηγορίας σημαίνει αύξηση του κλάδου υγείας και του κλάδου σύνταξης. Όταν η εγγυημένη σύνταξη είναι στα 360€ και η παροχή υγείας συνεχώς πέφτει για ποιους λόγους κάθε τριετία αλλάζουμε κατηγορία; Γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα της επιλογής στην ασφαλιστική κατηγορία;


Οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσφυγή, μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες στο site της ομάδας : http://anasfalistoioaeeioanninon.wordpress.com/


Σημειώνεται ότι ανάλογες πρωτοβουλίες πολιτών έχουν ήδη εκδηλωθεί ή πρόκειται να εκδηλωθούν σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας, ενώ οι ανασφάλιστοι ΟΑΕΕ οι οποί αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ξεπερνούν ήδη τους 500.000 συμπατριώτες μας επαγγελματίες.



Προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ από ασφαλισμένους Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου