26 Ιουνίου 2014

ΕΡΑ Ιωαννίνων: Πορεία ενάντια σε απεργία, απολύσεις – Εκπομπή για το νερό


ΕΡΑ Ιωαννίνων Οι απολυμένοι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι της ελεύθερης ΕΡΑ Ιωαννίνων μαζί με σωματεία, φορείς και πολίτες καλούν την Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 από τον πεζόδρομο της Νικολάου Παπαδοπούλου στις 8 το απόγευμα, πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη βαρβαρότητα των απολύσεων, της ανεργίας, της διαθεσιμότητας, της στέρησης βασικών δημόσιων φυσικών αγαθών όπως το νερό, τις κατασχέσεις, τα κομμένα ρεύματα, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.


Καλούν ακόμη: ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, Σύλλογος Εργαζομένων Πανεπιστημίου, Πρωτοβουλία Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες, Σωματείο Μετάλλου, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Σωματείο Εργαζομένων στο Praktiker, Ραδιοφωνικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΡΑΣΠΙ).


Προσυγκέντρωση από τις 7 το απόγευμα στον πεζόδρομο.


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ


Παράλληλα, η ΕΡΑ Ιωαννίνων εκπέμπει πανελλαδικά αυτή την Πέμπτη, από τις 4.30 έως τις 6 το απόγευμα. Το νερό, ο Αμάραντος, η Παμβώτιδα και ο Αώος είναι το βασικό θέμα που θα «ταξιδεύσει» σε όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας την καταστροφική πολιτική και εργολαβική αντίληψη των κυβερνώντων, κεντρικά και τοπικά.


Προσκεκλημένοι της εκπομπής είναι ο Χρίστος Παπαβρανούσης, ο Κώστας Σακκάς και ο Κώστας Γιαννούλης.

Στο στούντιο, επίσης, του ιστορικού σταθμού και ο νέος δήμαρχος Ζαγορίου, Βασίλης Σπύρου που έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στη Ήπειρο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.


Συντονιστείτε στους 88, 2 στα fm, στο ertopen.com και σε όλες τις ΕΡΑ γιατί οι δημόσιοι κα φυσικοί πόροι είναι υπόθεση όλων μας.


ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 88,2 ΣΤΑ FM, e-mail:eraioannina@gmail.com, ertopen.com



ΕΡΑ Ιωαννίνων: Πορεία ενάντια σε απεργία, απολύσεις – Εκπομπή για το νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου