12 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΤΟΠΣΑ - «Προωθώντας την απασχόληση»




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:

«ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»


Περιφέρεια ΗπείρουΗ Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Αξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ


ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Επιλογής Ωφελουμένων ενέκρινε τους Πίνακες των: α) επιλεχθέντων, β) «επιλαχόντων» και γ) απορριπτόμενων δυνητικά ωφελουμένων που υπέβαλλαν Αίτηση Συμμετοχής στην Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» για την ομάδα – στόχο, ήτοι:


Άνεργοι/ες, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στην Πράξη,

Ασφαλισμένοι/ες στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000,00 € για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000,00 €. Επισημαίνεται δε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήματος.


Πρέπει να τονιστεί ότι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης πράξεων που χρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των ωφελουμένων. Γι’ αυτό το λόγο τα αποτελέσματα θα έχουν ως διακριτό στοιχείο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του ωφελούμενου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου.


Συνολικά υποβλήθηκαν 219 αιτήσεις συμμετοχής στην Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», ενώ ο αριθμός των ωφελούμενων που μπορούν να ενταχθούν ανέρχεται σε 100 άτομα. Οι 100 ωφελούμενοι που επελέγησαν ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες: 90 «Άνεργοι/ες, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ» και 10 «Ασφαλισμένοι/ες στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000,00 € για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000,00 €».


Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν ενημερωθούν για τα αποτελέσματα στο Website της Α.Σ.: www.topsa-ioannina.gr και στο Website της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» (Συντονιστής Εταίρος): www.epirussa.gr καθώς και στην έδρα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης στην ακόλουθη διεύθυνση: Πλ. Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου 1, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45332 και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 26510 36686 & 26510 83087 ενώ οι επιλεχθέντες θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά.


Ο κύριος στόχος της Πράξης με τίτλο «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» είναι η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης και κινητοποίησης των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας 100 θέσεων απασχόλησης για ανέργους και αγρότες βάσει διαγνωσμένων αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας της περιοχής παρέμβασης.



Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΤΟΠΣΑ - «Προωθώντας την απασχόληση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου