19 Νοεμβρίου 2013

Εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Εκδήλωση στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία ΜηχανικώνΗ Γραμματεία του Ν. Ιωαννίνων της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ καλεί τις φίλες και τους φίλους της παράταξης το βράδυ της Τετάρτης 20 Νοέμβρη από τις 9:30 και μετά, στο καφέ «Θυμωμένο Πορτραίτο» (Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα) σε συνάντηση για κουβέντα με ποτό και ωραία μουσική.


Σας αποστέλλουμε τον κατάλογο των υποψηφίων της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών για την Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ, από το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου:


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ:

1. ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Ηλκ

2. ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΧΜ
3. ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, Ηλκ

4. ΛΙΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΜ

5. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΑΜ

6. ΦΟΝΤΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΜΜ


Κλείνουμε το κεφάλαιο των διοικήσεων και των μηχανισμών ενός ΤΕΕ που μας άφησε απροστάτευτους από τις τραγικές επιπτώσεις της κρίσης.


Εμείς θέλουμε το ΤΕΕ να είναι τεχνικός σύμβουλος όχι απλά του κράτους, αλλά και της κοινωνίας που μάχεται και δημιουργεί, να στηρίξει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με σεβασμό στο περιβάλλον, να υπερασπιστεί τη δημόσια περιουσία και τον πλούτο της χώρας. Θέλουμε ένα ΤΕΕ φορέα δημοκρατίας και συμμετοχής.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους, στις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ στις 24/11/2013, να πλαισιώσουν την Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών και να ανατρέψουμε το μνημονιακό τόξο και μέσα στο ΤΕΕ.



Εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Εκδήλωση στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου