28 Νοεμβρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

ΕΛ.ΑΣ.Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στην Άρτα:


Συνελήφθησαν, χθες (27/11/2013) το μεσημέρι, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 35χρονος άνδρας και μία 21χρονη γυναίκα, για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.


Ειδικότερα, οι δύο δράστες νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν προβεί σε τρεις συναλλαγές και μία απόπειρα, με πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ και συγκεκριμένα:

- αποπειράθηκαν να αγοράσουν προϊόντα από περίπτερο στη Φιλοθέη Άρτας, χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των (50) ευρώ,

- πραγματοποίησαν συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα των (50) ευρώ σε φαρμακείο στη Φιλοθέη Άρτας

προέβησαν στην αγορά αγροτικών προϊόντων από δύο μικροπωλητές στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου (περιοχή Αγίου Νικολάου Κομποτίου Άρτας), πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ.


Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην Αμφιλοχία, να επιβαίνουν σε όχημα και συνελήφθησαν.


Σύλληψη 42χρονου ημεδαπού, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα:


Συνελήφθη, χθες (27/11/2013) το απόγευμα στο Νησί των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.


Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ότι σπίτι στο οποίο διαμένει ο 42χρονος, χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης και απόκρυψης ναρκωτικών, αλλά και ως χώρος διακίνησής τους «καβάτζα», πραγματοποιήθηκε έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (619,1) γραμμαρίων.

- μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

- το χρηματικό ποσό των -1090- ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού:


Την 26/11/2013 τα ξημερώματα στην οδό Αγίων Αποστόλων στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν.


Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών όπου και κατέληξε. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου