24 Μαρτίου 2015

Δενδροφύτευση της Λέσχης Λάιονς Ιωαννίνων στην περιοχή της Κιάφας

Δενδροφύτευση στην ανώνυμη πλατεία του Δήμου που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Κενάν Μεσαρέ, Σπ. Βαζαλούκα, Π. Μελίρρυτου και Ν. Αναγνωστοπούλου, στην περιοχή της Κιάφας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 22 Μαρτίου τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί».


Οι Λάιονς φύτεψαν κουκουναριές, κυπαρίσσια, λιγούστρα, τούγιες, καστανιές, υποκαστανιές, κερλετέριες, κυδωνιάστρα κλπ., συνολικά πάνω από 150 δενδρύλλια, τα οποία προμηθεύτηκαν από το Δασαρχείο Ιωαννίνων.


Στη δενδροφύτευση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κατηρτσίδης τον οποίο ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Αναπλ. Καθηγητής Ιστορίας του Παν/μίου, ευχαρίστησε για την υπόδειξη και τη διαμόρφωση του χώρου και του και ζήτησε, αν είναι δυνατόν, να ποτιστούν τα δενδρύλλια από το Δήμο στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής τους.


Συμμετοχή στη δενδροφύτευση είχαν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι υποσχέθηκαν να φροντίσουν τα νέα φυτά. Οι Λάιονς διαβεβαίωσαν τον Αντιδήμαρχο και τους κατοίκους ότι, ως εθελοντές με περιβαλλοντική ευαισθησία, θα συνεχίσουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες με σκοπό τη συμβολή τους στην ανάδειξη των Ιωαννίνων σε μια πράσινη πόλη.



Δενδροφύτευση της Λέσχης Λάιονς Ιωαννίνων στην περιοχή της Κιάφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου