24 Μαρτίου 2015

Ιωάννινα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΑπό το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι για την εκτέλεση απαραίτητων εργασιών που αφορούν στο έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης πόλης Ιωαννίνων (Ιστορικό Κέντρο – Λούτσα – Μακρυγιάννη – Αμπελόκηποι – Κιάφα κ.τ.λ.)», αποφασίστηκε:


1. Το κλείσιμο του ρεύματος εισόδου της οδού Ασημακοπούλου από Νεοχωρόπουλο προς Ιωάννινα στα σημεία διασταύρωσης αυτής με τις οδούς Τέλους Άγρα και Μάνου Κατράκη από την Πέμπτη 26/3/2015 μέχρι και το Σάββατο 28/3/3015 και από ώρα 8:00 έως 17:00 όπου και η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται κανονικά.


Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται με άδεια της τροχαίας εκ περιτροπής από το ρεύμα εξόδου της οδού Ασημακοπούλου προς Νεοχωρόπουλο με κατάλληλη σηματοδότηση.


2. Η στένωση της ροής κυκλοφορίας της οδού Μητροπόλεως από την οδό Αβέρωφ μέχρι και την οδό Αννης Κομνηνής από το Σάββατο 28/3/2015 μέχρι και την Κυριακή 29/3/3015 και από ώρα 8:00 έως 17:00 όπου και η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται κανονικά.


Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται με άδεια της τροχαίας από το υπόλοιπο ρεύμα της οδού Μητροπόλεως με κατάλληλη σηματοδότηση.


Όλες οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν με ευθύνη της Δ.Ε.Υ.Α.Ι.



Ιωάννινα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου