30 Μαρτίου 2015

Συνάντηση συντονισμού εθελοντών στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, για την πρωτοβουλία “Let’s do it Greece”

Με σκοπό τον συντονισμό και την προετοιμασία της δράσης “Let’s do it Greece”, το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εθελοντικών ομάδων, συλλόγων κ.λ.π. μαζί με τους αντιδημάρχους αρμόδιους για τον εθελοντισμό και την καθαριότητα, Παντελή Κολόκα και Δημήτρη Κατηρτσίδη.


To “Let’s do it” (ας το κάνουμε) κινητοποιεί κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που καθαρίζουν τον τόπο τους, τη χώρα τους, περνώντας το μήνυμα της δράσης και της ευαισθητοποίησης όλων για την βελτίωση και την προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.


Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί και στο Δήμο Ιωαννιτών. Για φέτος ορίστηκε να πραγματοποιηθεί παγκοσμίως από 31/3 έως 6/4 (εβδομάδα εθελοντισμού) με κορύφωση την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.


Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με το Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, να υπογράφει συμβολικά της φανέλα των εθελοντών που «ταξιδεύει» εδώ και δύο μήνες σε όλη την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε η τελική συντονιστική συνάντηση.



Συνάντηση συντονισμού εθελοντών στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, για την πρωτοβουλία “Let’s do it Greece”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου