27 Μαρτίου 2015

Ιωάννινα: Συνάντηση με θέμα "Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επαγγελματική Ανάπτυξη"

epirusnewsTo Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης & Εκπαίδευσης εγκαινιάζει τη σειρά “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. Πρόκειται για μια συμβουλευτική διαδικασία που στηρίζεται στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων και στόχο έχει να βοηθήσει το άτομο να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα για τον εαυτό του, έτσι ώστε να είναι σε θέση να λάβει συνειδητά αποφάσεις για το επαγγελματικό του μέλλον.


Η σειρά “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” περιλαμβάνει ψυχομετρικά εργαλεία (τεστ και ερωτηματολόγια) που στοχεύουν στη διερεύνηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων, της προσωπικότητας, των αξιών και των ικανοτήτων.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:


– Μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (14-18 ετών), οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης και επιλογής σπουδαστικής ή και επαγγελματικής κατεύθυνσης

– Φοιτητές, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν πανεπιστημιακή κατεύθυνση –  εξειδίκευση

– Ανέργους, ή εργαζόμενους οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την εργασία τους και επιθυμούν να κάνουν στροφή στην επαγγελματική τους καριέρα.


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το παρόν πρόγραμμα, το ΚΕΣΥΕΚ διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για γονείς, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, όπου θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση των ψυχομετρικών εργαλείων, τεστ και ερωτηματολογίων που περιλαμβάνει η σειρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, καθώς και της όλης συμβουλευτικής διαδικασίας.


Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 04/04/2015 στις 18:30. (Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται προκράτηση θέσης).


Περισσότερες πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

Δωδώνης 14 & Ελ. Ζωγράφου 1, Ιωάννινα

Τηλ.: 265 10 70 434 & 695 69 95 190

e-mail: kesyek@kesyek.gr, simvouleutiki@gmail.com

Website: www.kesyek.gr

Facebook: https://www.facebook.com/kesyekioannina



Ιωάννινα: Συνάντηση με θέμα "Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επαγγελματική Ανάπτυξη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου