27 Μαρτίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα ορθολογικής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων

Περιφέρεια ΗπείρουΜε την ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιείται την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου, Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 (εντός Στοάς Σάρκα), 2ος όροφος στις 10:00, ολοκληρώνεται το Έργο «Ενέργειες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα ορθολογικής διαχείρισης στερεών αποβλήτων».


Το Έργο είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «06: Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Ηπείρου του Ε.Π. Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος» και υλοποιείται από τον Αύγουστο 2014 με πληθώρα ενημερωτικών δράσεων σε όλο το φάσμα του πληθυσμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων σε περιβαλλοντικά θέματα και θέματα διαχείρισης αποβλήτων. Η συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου.


Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν όλοι οι επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς της Ηπείρου, καθώς και οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα συζητηθούν θέματα ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, ευαισθητοποίησης των μαθητών των σχολείων σε περιβαλλοντικές δράσεις και η σημασία λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ελληνικού και του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών από τους επιστημονικούς υπεύθυνους υλοποίησης του Έργου.



Ενημερωτική συνάντηση Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα ορθολογικής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου