30 Μαρτίου 2015

ΕΛ.ΑΣ.: Εξιχνίαση κλοπών σε Ιωάννινα και Πρέβεζα

Ελληνική ΑστυνομίαΕξιχνιάστηκε κλοπή από ωδείο στην πόλη της Πρέβεζας:


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας υπόθεση κλοπής από ωδείο στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.


Αναλυτικότερα, από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν σε συνδυασμό με τη αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος ως ο δράστης της κλοπής σε ωδείο στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 27/03/2015, κατά την οποία αφαιρέθηκε από γραφείο του ωδείου το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οδοντιατρείο, στην Πρέβεζα:


Συνελήφθη την 28/03/2015 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος ημεδαπός, το πρωί της 27/03/2015 εισήλθε σε οδοντιατρείο στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.


Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.


Εξιχνιάστηκε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στη Μικρή Γότιστα Ιωαννίνων:


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων περίπτωση κλοπής από σπίτι, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 82χρονης ημεδαπής, που έγινε το πρωί της 28/03/2015 στο χωριό Μικρή Γότιστα Ιωαννίνων.


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού Ρομά, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, μία χρυσή λίρα και ένα ρολόι.


Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.



ΕΛ.ΑΣ.: Εξιχνίαση κλοπών σε Ιωάννινα και Πρέβεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου