27 Μαΐου 2013

Πρόσκληση Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής "Άπειρος Γαία"


Share Button

Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας ΑττικήςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ» και ο Δήμος Νέας Ιωνίας, στα πλαίσια των Πολιτιστικών και Πολιτισμικών Δράσεών του και σε ανάμνηση των 209 χρόνων από το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ (ΜΠΟΤΣΑΡΑΙΩΝ) στο ΣΕΛΤΣΟ Πηγών ΆΡΤΑΣ (πρώην ΒΡΕΣΤΕΝΙΤΣΑ) – την 23η Απριλίου 1804 – έχουν την τι ή, να σας προσκαλέσουν, στην εκδήλωσή τους «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ – ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ», που θα πραγματοποιηθεί το

ΣΑΒΒΑΤΟ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, με ώρα έναρξης 21.00 το βράδυ, στο Προαύλιο Χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, Οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 2, (πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας).


Ομιλητής της εν λόγω Εκδήλωσης, θα είναι ο Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας και Ιστορικός – Λαογράφος, Κος ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ Αριστείδης, με θέμα: «ΣΕΛΤΣΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ (ΜΠΟΤΣΑΡΑΙΩΝ)»..


Παράλληλα, θα προβληθεί Ντοκιμαντέρ συναφές με το όλον θέμα, διάρκειας 30’ λεπτών, του Συμπατριώτη μας Φωτογράφου Κου ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ Βασίλη.


Στη συνέχεια θα επακολουθήσει Ηπειρώτικη βραδιά, με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια της Πατρίδας μας της ΗΠΕΙΡΟΥ, αλλά και της υπολοίπου Ελλάδας, με το Συγκρότημα του ΓΕΝΗ Βασίλη. Θα συμμετέχουν χορευτικά Ηπειρωτικών Συλλόγων της Αττικής.


E-mail: syl.hpeirwtwn.ni@ hotmail.gr,

Ιστότοπος: http//:apeirosgaia.pblogs.gr


Η παρουσία σας, θα είναι μεγάλη τιμή, για ΜΑΣ. Σας υποσχόμεθα μια αξέχαστη Ηπειρώτικη βραδιά!!!!!!!



Πρόσκληση Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής "Άπειρος Γαία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου