30 Μαΐου 2013

Έρχεται το "2o Paranormal Enduro Ιωαννίνων" με πολλές εκπλήξεις για αθλητές και θεατές


Share Button

2ο Paranormal Enduro ΙωαννίνωνΤην Κυριακή 02/06/2013, στις 10:30 π.μ. το «2ο Paranormal Enduro Ιωαννίνων» θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα. Η φιλική αυτή εντουροβόλτα θέτει πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού αναβάτη! Το συνολικό μήκος της χωμάτινης διαδρομής είναι περίπου 70 χλμ, περιλαμβάνοντας όλων των ειδών τα μονοπάτια, ανηφορικά, κατηφορικά, ρυάκια, ποταμιές, βότσαλα και σημεία μοναδικής θέας από βουνοκορυφές της περιοχής.


Σημείο εκκίνησης και τερματισμού το παλιό λατομείο στη περιοχή της Πεδινής Ιωαννίνων, λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση προς Κοσμηρά, εντός του οποίου έχει σχεδιαστεί ειδική διαδρομή, τύπου endurocross, που θα χρησιμοποιήσουν και αθλητές motocross – μετά φυσικά την εκκίνηση των εντουράδων. Θα υπάρχουν 2 ΣΕΔ και 1 ανεφοδιασμός και μετά το πέρας της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό! Στην περιοχή θα υπάρχει καντίνα και ασθενοφόρο.


Μέχρι την ώρα του τερματισμού των συμμετεχόντων, θα είναι σε εξέλιξη πολλές υπαίθριες δραστηριότητες όπως τοξοβολία, flying fox, αναρρίχηση, rappel, τραμπολίνα κ.α., ενώ στην ειδική χωμάτινη πίστα θα δείξουν τις ικανότητές του οι χρήστες τηλεκατευθυνόμενων (μοντελισμός), τολμηροί ποδηλάτες και Λέσχες 4χ4 του Νομού, ενισχύοντας έτσι το εντυπωσιακό θέαμα για τους θεατές και τις οικογένειές τους.


Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Πληροφορίες: Γιώργος (6977.621888), Δημήτρης (6946.333335).



Έρχεται το "2o Paranormal Enduro Ιωαννίνων" με πολλές εκπλήξεις για αθλητές και θεατές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου