18 Οκτωβρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη διεξαγωγή εράνου στο Μέτσοβο Ιωαννίνων:


Συνελήφθησαν χθες (17/10/2013) τις μεσημεριανές ώρες, στο Μέτσοβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, τρεις ημεδαποί, 42, 50 και 52 χρονών, για απάτη και διεξαγωγή παράνομου εράνου.


Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες διενεργούσαν παράνομο έρανο, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο σχετική άδεια, εξ ονόματος μη κυβερνητικής οργάνωσης και εισέπρατταν διάφορα χρηματικά ποσά από διερχόμενους πολίτες, εξαπατώντας τους και εκδίδοντας αθεώρητες διπλότυπες αποδείξεις.


Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- το χρηματικό ποσό των (263) ευρώ

- δύο (2) μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.


Σύλληψη φυγόποινης:


Συνελήφθη χθες (17/10/2013) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 41χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών:


Συνελήφθη χθες (17/10/2013) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, 28χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους (6) γραμμάριων και (5) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.


Υπεξαίρεση οχήματος:


Χθες (17/10/2013) το πρωί στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πρέβεζας, σε Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι αυτός παρακρατούσε παράνομα το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε 60χρονο ημεδαπό. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη απασχόληση αλλοδαπών σε αγροτικές εργασίες:


Συνελήφθη, χθες (17/10/2013) το πρωί στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, 48χρονος ημεδαπός, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπών.


Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη από τους αστυνομικούς να απασχολεί παράνομα σε θερμοκήπιο δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 25 και 31 ετών.


Οι δύο αλλοδαποί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ ο ένας, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου