29 Οκτωβρίου 2013

Ψήφισμα Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

no_logoΚαταδικάζουμε τη θεωρία των «δύο άκρων» και το κατάπτυστο ευρωενωσιακό πρόγραμμα που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών για λογαριασμό της Ε.Ε. προκειμένου να προπαγανδιστεί και στη χώρα μας το αντικομουνιστικό μνημόνιο του Συμβουλίου της Ευρώπης με το οποίο επιχειρείται να ταυτιστεί η ναζιστική θηριωδία με τον κομμουνισμό.


Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, σε ΟΤΑ, Πανεπιστήμια, ΜΚΟ και άλλους φορείς που θα πληρώνονται 100.00€ για κάθε δράση.


Είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων κυβέρνησης και ΕΕ τα όσα αναφέρονται στο σκέλος του προγράμματος αυτού που ονομάζουν «Ευρωπαϊκή Μνήμη» για τα έργα που θα επιδοτήσουν ότι θα «αντανακλούν τις αιτίες ανάδυσης των ολοκληρωτικών καθεστώτων στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία (ναζισμός, φασισμός, σταλινισμός και ολοκληρωτικά κομμουνιστικά καθεστώτα)»!!!


Με άλλα λόγια ρίχνουν χρήμα για να μπολιάσουν τα μυαλά των εργαζομένων με όλη τη συστημική προπαγάνδα για να δηλητηριάσουν τη συνείδηση του λαού, να ταυτίσουν την πανανθρώπινη θεωρία του επιστημονικού σοσιαλισμού με το γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, το ναζισμό-φασισμό και τις θηριωδίες του.


Μοιράζουν χρήματα γιατί θέλουν λαό υποταγμένο για να συνεχίζουν ανενόχλητοι να του φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης.


Αλλοιώνουν την ιστορική μνήμη, παραχαράσσουν την ιστορία γιατί φοβούνται τις ριζοσπαστικές αγωνιστικές διαθέσεις του λαού. Παίρνουν μέτρα με κάθε τρόπο για να μην απειλεί τίποτα την κυριαρχία των μονοπωλίων.


Όλες οι κυβερνήσεις έχουν χαρακτηρίσει «ακραίους» τους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες και τις απεργίες και είναι φανερή η προσπάθεια που κάνουν να συκοφαντηθεί και να ταυτιστεί ο αγώνας των εργαζομένων και των συμμάχων τους με τις εγκληματικές συμμορίες της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και άλλων μηχανισμών, αξιοποιώντας και διάφορες προβοκάτσιες.


Το σωματείο μας στέκεται απέναντι στη θεωρία των «Δύο Άκρων» και ζητάμε από όλους τους φορείς να μην δεχτούν να γίνουν αρωγοί της Ε.Ε. και της κυβέρνησης στην προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας και ιδιαίτερα στη χώρα μας που το κίνημα της αντίστασης κατά του φασισμού-ναζισμού πλήρωσε με το μεγαλύτερο φόρο αίματος (600.000νεκροί) μετά τη Σοβιετική Ένωση (20εκ νεκροί).



Ψήφισμα Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου