26 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Αγροτικού τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για το γάλα


Share Button

ΣΥΡΙΖΑΗ καθιέρωση του γάλακτος «ημέρας» είναι το απόλυτο τέχνασμα για την πλήρη διάλυση της μικρής και μεσαίας κτηνοτροφικής παραγωγής στη χώρα μας. Η μνημονιακή κυβέρνηση, υπηρετώντας με συνέπεια τις πολυεθνικές και τα καρτέλ του γάλακτος, έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στη μικρή παραγωγή, με τις αθρόες εισαγωγές, τα παιγνίδια των ημερομηνιών και τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Με το χάος που επικρατεί σήμερα στην αγορά, την απουσία ελεγκτικών μηχανισμών και τη ληστρική πολιτική των μεγάλων αλυσίδων Σούπερ- Μάρκετ, κανένας καταναλωτής δεν θα γνωρίζει τι ακριβώς γάλα θα αγοράζει!


Ειδικά για τον κτηνοτροφικό κόσμο της Ηπείρου η ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης αποτελεί κόκκινη γραμμή και αιτία πολέμου στο συνεχιζόμενο έγκλημα που συντελείται, μετά το ξεπούλημα της Δωδώνης. Τα κροκοδείλια δάκρυα και οι θεατρινισμοί όσων ψήφισαν τα μνημόνια και οδήγησαν την ηπειρώτικη κτηνοτροφία σε αυτό το χάλι είναι το λιγότερο προκλητικά, γελοία και ξεδιάντροπα στις σημερινές συνθήκες.


Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα των κτηνοτρόφων με όλες του τις δυνάμεις και καταγγέλλει για μια ακόμη φορά όσους συνέβαλλαν στο έγκλημα της Δωδώνης και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν χωρίς ντροπή την ψήφο των Ηπειρωτών στις ερχόμενες τριπλές εκλογές.


Αγροτικό τμήμα ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων



Ανακοίνωση Αγροτικού τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για το γάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου