20 Μαρτίου 2014

Η Ν.Ο.Δ.Ε Ιωαννίνων, συγχαίρει την Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι.


Share Button

ΙωάννιναΗ Ν.Ο.Δ.Ε Ιωαννίνων, συγχαίρει την Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι., για την επανεκλογή της ως πρώτη δύναμη στις πρόσφατες εκλογές οι οποίες διενεργήθηκαν για την εκλογή μελών του Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου των εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι., καθώς και για την εκλογή αντιπροσώπων στα συλλογικά τους πανελλαδικά όργανα.


Στη χρονική στιγμή που ο χώρος συνολικά της Υγείας, βρίσκεται στο κέντρο των αλλαγών και μεταρρυθμίσεων με στόχο την καλύτερη παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες αλλά και την ορθολογική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, η Δ.Α.Κ.Ε Π.Γ.Ν.Ι., κατόρθωσε όχι μόνο την επανεκλογή της ως πρώτη δύναμη, αλλά και την αύξηση των ποσοστών της, με τη συμμετοχή να ανέρχεται στο 74%. Αποτέλεσμα της αξιόπιστης και ειλικρινούς άσκησης των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι.,που στόχο είχαν την εξυπηρέτηση του πολίτη και της προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


Η ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων εύχεται στα νέα μέλη του Δ.Σ. καλή θητεία και δηλώνει θα είναι στο πλευρό της νεοεκλεγείσας διοίκησης, γιατί κοινός μας στόχος είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και η αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στο χώρο, με κατάθεση έγκυρων και υλοποιήσιμων προτάσεων.



Η Ν.Ο.Δ.Ε Ιωαννίνων, συγχαίρει την Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου