28 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας κ. Δάλλα Νικόλαου με τον Θωμά Παππά




Πράξη κάνει ο Θωμάς Παππάς τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού του Στο πλευρό του και ο Νίκος Δάλλας !


ΗγουμενίτσαΣτην πράξη αποδεικνύει, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Παππάς, τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού του, για τον Δήμο της πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας.


Ο κ. Δάλλας γεννήθηκε το 1965 στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και από τότε κατοικεί μόνιμα στην Ηγουμενίτσα.

Είναι ο μεσαίος υιός του Δονάτου και Ελλάδας Δάλλα.

H οικογένεια του από τις δεκαετίες του 50 έως και το 80 διατηρούσε την κινηματογραφική επιχείρηση «Θύαμις» με αίθουσες θεάτρου και προβολής σε όλη την Θεσπρωτία.


Τέλειωσε το λύκειο το 1982 και στην συνέχεια αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά το 1985 και συνέχισε τις σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) από όπου και αποφοίτησε το 1991 ενώ ολοκλήρωσε παράλληλα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.


Κατά την διάρκεια των σπουδών αναδείχτηκε επιτυχώς στις φοιτητικές εκλογές των φοιτητών για σειρά ετών και μετείχε ενεργά στα όργανα των Διοικητικών συμβουλίων καθώς επίσης και στα πανσπουδαστικά συνέδρια.


Από τα τέλη του 1990 εργάστηκε ως βοηθός διευθυντή στην εξαγωγική επιχείρηση «Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου» στην Αθήνα, για ένα περίπου έτος. Στην συνέχεια το έτος 1991 συνίδρυσε την επιχείρηση «Δάλλας Συστήματα Πληροφορικής».

Από το 1991 είναι μέλος του Οικονομικού και του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


Παράλληλα με την επιχειρηματική πορεία και ειδικότερα από το 1992 και μέχρι σήμερα συμμετείχε ως διδάσκων σε ιδιωτικά επιχειρηματικά σεμινάρια καθώς επίσης για δέκα περίπου έτη δίδαξε στα ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και από το 1998 ως σήμερα είναι πιστοποιημένος διδάσκων στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.


Από το 2009 ανέλαβε την διεύθυνση εταιρείας στο χώρο των logistics πολυεθνικής εταιρείας με διεθνείς συνεργασίες από τις χώρες των Βαλκανίων της Βαλτικής και της Τουρκίας.


Στην διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας μετείχε σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα πωλήσεων , διαχείρισης ανθρώπινων πόρων , logistics κλπ



Ανακοίνωση Υποψηφιότητας κ. Δάλλα Νικόλαου με τον Θωμά Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου