2 Μαρτίου 2015

Αήττητοι οι άνδρες του Γ.Α.Σ. πάνε με 2 - 0 στα play - off ανόδου

Γιάννενα Βόλεϊ Η ανδρική ομάδα του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας κέρδισε με 3 – 0 σετ και την Φ.Ε.Ι ολοκληρώνοντας έτσι αήττητη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.


Ακολουθούν τα play – off για την ανάδειξη του πρωταθλητή και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία στα οποία η ομάδα ανδρών του ΓΑΣ αρχικά θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γ.Σ. Άρτα VOLLEY ή Βολίδα Κέρκυρας και στη συνέχεια το νικητή του ζευγαριού Ερμή Ηγουμενίτσας και Α.Ο Πρέβεζας έχοντας πλεονέκτημα δύο νικών και στα δύο παιχνίδια με το πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.


Αγωνιστικά η ομάδα του Γ.Α.Σ στο παιχνίδι με την Φ.Ε.Ι ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει παρά την απουσία του πασαδόρου της ομάδας μας Βασίλη Λαγού, που δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους και αντικαταστάθηκε επάξια από τον ακραίο Χρήστο Σαντζαρίδη.


Τα σετ:

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. – Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(3-0): (25 – 09, 25 – 20, 25 – 14)


– ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ (Ζαρκαλής, Τσιούπης): Αποστόλου, Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Στουγιάννος, Μπαλτάς, Λάμπρου, Μότσιος(λ), Τσαουσίδης, Λαγός

– Φ.Ε.Ι. (Καλογήρου): Παπασπύρου, Καλογήρου, Θεόπιστος, Καψάλης, Ιωάννου, Κολιός, Πέτσιος


Διαιτητές: Παυλάκης, Χρήστου



Αήττητοι οι άνδρες του Γ.Α.Σ. πάνε με 2 - 0 στα play - off ανόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου