25 Ιανουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η 2η Ενημερωτική Εκδήλωση ΤοπΣΑ


Share Button

ΆρταΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, η ενημερωτική ημερίδα για τα «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Επιμελητηρίου Άρτας.


Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να θέσουν ερωτήσεις και να ζητήσουν διευκρινίσεις από τους εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για τις δράσεις του συγκεκριμένου Έργου, την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση υποψήφιου ωφελούμενου και τα δικαιολογητικά το αργότερο έως τις 29/1/2014 (καταληκτική ημερομηνία). Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες:



  • στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης www.topsa-arta.gr

  • στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης της Α.Σ. www.facebook.com/topsa.arta

  • στο Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., ΤΕΙ Ηπείρου, Κωστακιοί Άρτας, http://kic.teiep.gr, kic@kic.teiep.gr (τηλ. 26810-50234)

  • στο CONSUL ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΕ (τηλ. 26810-52501)

  • στο Επιμελητήριο Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, Άρτα, http://www.e-artas.gr).



Πραγματοποιήθηκε η 2η Ενημερωτική Εκδήλωση ΤοπΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου