25 Ιανουαρίου 2014

Η επανάληψη της ιστορίας « Η σιωπή των αμνών »


Share Button

Γράφει ο Ευάγγελος Σκανδάλης Αντιπλοίαρχος Π.Ν ε.α.


Η ιστορία με τους Εβραίους επαναλαμβάνεται δυστυχώς για δεύτερη φορά αλλά στην θέση τους είναι σήμερα οι Έλληνες.

Προσωπικά κρίνω ότι η αδυναμία εξέγερσης εστιάζεται μόνο στο σοκ και δέος .

Τα γεγονότα συνδέονται απόλυτα με τον αφανισμό των Εβραίων από τους Γερμανούς.

Οι Εβραίοι δεν εξεγέρθηκαν διότι οι Γερμανοί ακολούθησαν σειρά ειδικών μέτρων καταστολής.


Αποκοίμισαν τον Εβραϊκό λαό με την μέθοδο του εφησυχασμού.

Δημιούργησαν συμπλέγματα της Ελληνικής κοινωνίας απέναντι των Εβραίων.

Αιφνιδίασαν με το Εβραϊκό σύμβολο σταμπάροντας όλο τον λαό και το βιός τους.

Ακολούθησαν σειρά από δυσβάσταχτα και επονείδιστα μέτρα ενώ οι γερμανοί συγχρόνως τους καθησύχαζαν.

Τους υποσχέθηκαν τον εποικισμό σε νέα πατρίδα σε περιοχή της Κρακοβίας στην Πολωνία και αυτοί τους πίστεψαν.


Την εποπτεία των Εβραϊκών καταυλισμών ήλεγχαν άλλοι Εβραίοι( 200) που αποδέχτηκαν την υποταγή στον Ναζισμό και πίστεψαν ότι μπορεί να αποκτήσουν την εύνοια του συστήματος.


Όταν 50.000 χιλιάδες Εβραίοι ανά την Ελληνική επικράτεια στοιβάχτηκαν στην Θεσσαλονίκη με προορισμό την Γερμανία κανένας τους δεν υπολόγισε στον αφανισμό τους.


Αποτέλεσμα όλοι οι Εβραίοι μαζί και η δική τους φρουρά των 200 οδηγήθηκαν σε αφανισμό χωρίς καμία απώλεια των Γερμανών από την αντίπαλη πλευρά.


Αυτό ακριβώς επαναλαμβάνεται σήμερα. Τον ρόλο των εποπτών έχουν οι σημερινοί κυβερνόντες οι οποίοι τελούν τα καθήκοντά τους υπό εκβιασμό από τις διάφορες λίστες (Siemens –Χρηστοφοράκου- άλλες δωροδοκίες κλπ.)

Οι πολίτες λόγω άγνοιας αδυνατούν να αντιληφθούν τον αφανισμό τους όπως και οι Εβραίοι. Αυτοί είναι οι πραγματικοί συντελεστές που επιδρούν καταλυτικά στην αμυντική κατάπτωση της ψυχολογίας των λαών και όχι λόγω έλλειψης επαναστατικής ομάδας.


Την επαναστατική ομάδα ίδρυσε ο Μίκη Θεοδωράκης . Η Σπίθα του Μίκη έπαιξε τον παραπάνω ρόλο με καθολική αναποτελεσματικότητα.


Η εμπειρία των τριών ετών έντονης δράσεως στα κινήματα μου δίνει την ικανότητα να τοποθετηθώ κατά την προσωπική μου άποψη και να θέσω υπεύθυνο τον ίδιο τον λαό που δεν έχει επίγνωση της κατάστασης και λειτουργεί αποκλειστικά ενστικτωδώς.


Η γνώση οπλίζει το άτομο με σοφία και ορθολογική κρίση. Διότι κατά τον Αριστοτέλη κρίση έχουν όλοι γνώση όμως δεν έχουν.


Η ενημέρωση του λαού μας πλέον αποκλείσθηκε από τα ΜΜΕξαπάτησης και περιορίσθηκε μόνο μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής διαδικτύωσης. Ο λαός στερείται της πραγματικής κατάστασης.

Για πολλαπλή φορά απευθύνομαι στους πολιτιστικούς Συλλόγους.


Προτείνω


Οι ΠΣ να αλλάξτε τις προτεραιότητες και αντί για χορούς και πανηγύρια ανοίξτε τα μάτια στην γνώση της κοινωνίας μας. Αντισταθμίστε τα κοινωνικά προβλήματα και προάγετε το σωστό. Επί της ουσίας μέχρι σήμερα δεν προάγετε κύριοι πολιτισμό, αποκόπτετε την Ελληνική κοινωνία που σεις θεωρείσθε προαγωγός του πολιτισμού και του πνεύματος από τις πραγματικές του καταστάσεις και την εξέλιξή του.


Δυστυχώς περιορισθήκατε σε ασήμαντες και ανούσιες δράσεις.


Καλέστε κινηματικούς χώρους και γνώστες της παρούσης πολιτικής κατάστασης να ενημερώσουν τα μέλη σας σε οποιαδήποτε χώρο.


Στηρίξτε κατ’ αυτόν τον τρόπο και διασώστε την πατρίδα μας από την ολική καταστροφή.

Κάποιοι ευθύνονται για αυτή την κατάντια και πρέπει να πληρώσουν, ας μην τους αφήσουμε ακόμη να μας διαφεντεύουν την ζωή μας. Η δημοκρατία πρέπει να αφορά όλους μας. Ολιγαρχία και κομματοκρατία τέλος.


Στόχος


Η αναβάθμιση του λαού μας σε πολίτη υπεύθυνο για την εξελεγκτική του πορεία.

Πολίτης : σημαίνει ενεργό μέλος της κοινωνίας που λαμβάνει αποφάσεις και όχι πρόβατο.

Ψηφοφόρος : είναι αυτός που η μοναδική του συμμετοχή στην πολιτική διαμόρφωση της ζωής του είναι η διαδικασία ψήφισης των δύο λεπτών της ώρας και τίποτε περισσότερο ανά τετραετία. Δηλαδή ο ανόητος που δίνει λευκή επιταγή στους κυβερνόντες του.


Οπαδός : Αυτός που αγαπάει και ελπίζει σε πολιτικό σχηματισμό μέχρι που απελπίζεται.



Η επανάληψη της ιστορίας « Η σιωπή των αμνών »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου