28 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για ομιλία Κουτσούμπα


Share Button

ΚΚΕΤην Τετάρτη 5/02/2014 και ώρα 6:30μμ, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο Λιμνοπούλας στα Ιωάννινα, πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ.


Θα μιλήσει: Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας


ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Εργαζόμενε, άνεργε, φτωχέ αγρότη, αυτοαπασχολούμενε, γυναίκα και νέε/α από τις λαϊκές οικογένειες.


Έλα να ακούσεις τις θέσεις του ΚΚΕ. Κρίνε με βάση τις δικές σου ανάγκες και όχι τα  συμφέροντα των καπιταλιστών. ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.


Ποιος είχε δίκιο το ΚΚΕ ή άλλα κόμματα και δυνάμεις: Για το αν για τα αντιλαϊκά μέτρα  φταίει το μνημόνιο ή πολιτική ενίσχυσης των μονοπωλίων; Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ είναι συμμαχία των λαών ή των μονοπωλίων; Ποια είναι η πραγματική διέξοδος για το λαό από τη φτώχεια και την εκμετάλλευση; Η αλλαγή διαχειριστή, με μία άλλη κυβέρνηση που τάζει «ανάπτυξη» για τα μονοπώλια ή να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να διεκδικήσει την εξουσία. Η ζωή επιβεβαιώνει το ΚΚΕ.


Απέναντι στη σημερινή κατάσταση δεν υπάρχει άλλος δρόμος:  με ισχυρό ΚΚΕ, στη Βουλή – Ευρωβουλή, στην Τοπική – Περιφερειακή Διοίκηση, στο κίνημα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές. Για να ενισχυθεί η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα, να δυναμώσει η αλληλεγγύη, να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στην οικονομία. Η ευθύνη του ΚΚΕ, όσο ο λαός δεν βρίσκεται στην εξουσία, είναι να βρίσκεται στο πλευρό του, να αντιπολιτεύεται μαζί του, να συγκεντρώνει δυνάμεις, να τις προετοιμάζει για την Εργατική – Λαϊκή Εξουσία. Η πρόταση του ΚΚΕ για την αποδέσμευση από την ΕΕ, τη μονομερή διαγραφή του χρέους και την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με εργατική – λαϊκή εξουσία, είναι η μόνη ρεαλιστική και αναγκαία προς όφελος του λαού.


 


 



Ανακοίνωση για ομιλία Κουτσούμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου