22 Ιανουαρίου 2014

Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας "Γ. Μόραλης": Ενημέρωση φιλότεχνων κι ευχαριστίες


Share Button

ΆρταΗ διεύθυνση της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας “Γ. Μόραλης” ενημερώνει και διαβεβαιώνει το φιλότεχνο κοινό της Άρτας και τους φίλους της πινακοθήκης οτι όλα τα έργα τα οποία κατά καιρούς έχουν δωριστεί και χρησιδανειστεί και επομένως εμπλουτίσει τη μόνιμη συλλογή της, βρίσκονται είτε αναρτημένα, είτε αποθηκευμένα στους χώρους του κτιρίου.


Γίνεται γνωστό οτι δεν είναι δυνατόν όλα τα έργα να είναι ταυτόχρονα εκτεθειμένα, είτε για εξοικονόμηση χώρου σε περίοδο φιλοξενίας κάποιας έκθεσης, είτε γιατί αυτά παρουσιάζονται στο κοινό κατά θεματικές ενότητες, είτε γιατί καλό είναι τα έργα της μόνιμης συλλογής να εκτίθενται εκ περιτροπής, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της πινακοθήκης να βλέπουν κάτι καινούριο ή και διαφορετικό κάθε φορά που έρχονται. Διαβεβαιώνεται δε οτι όλα τα έργα φυλάσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, ενώ για όλα υπάρχουν τα αντίστοιχα συμφωνητικά δανεισμού και χρησιδανεισμού.


Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε όλους εκείνους που έχουν συμβάλει στον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής, καθώς επίσης και εκείνους που με τον τρόπο τους και την αγάπη τους για την τέχνη έχουν βοηθήσει στη λειτουργία της πινακοθήκης.


Για τη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας

Η υπεύθυνη

Μάρω Νάκα



Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας "Γ. Μόραλης": Ενημέρωση φιλότεχνων κι ευχαριστίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου