27 Ιανουαρίου 2014

Τοπικό σχέδιο απασχόλησης ανέργων και αγροτών στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων


Share Button

Περιφέρεια ΗπείρουΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» και οι εταίροι της, Δήμος Ζίτσας και Δήμος Δωδώνης, στο πλαίσιο ενημέρωσης και πληροφόρησης: α) των ανέργων και των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ (ομάδα –στόχος), β) της τοπικής κοινωνίας, γ) του επιχειρηματικού κόσμου και δ) των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής για τους σκοπούς, τις δράσεις, τις επιπτώσεις, το περιεχόμενο και τα οφέλη της Πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», διοργανώνουν ημερίδες και εργαστήρια ενημέρωσης στην περιοχή του Δήμου Ζίτσας και στην περιοχή του Δήμου Δωδώνης.


Στις συναντήσεις οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς ωφελούμενους, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα κριτήρια επιλογής.


Το πρόγραμμα των ενημερωτικών ημερίδων και των εργαστηρίων ενημέρωσης έχει ως εξής:


ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ     ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ     ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ     ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

Ημερίδα Έναρξης                       Τετάρτη 29/01/2014                    11:00 π.μ.            Αίθουσα Συνεδριάσεων

Δημοτικού Συμβουλίου                                                                                                                                      Δήμου Ζίτσας

Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

1ο Εργαστήριο Ενημέρωσης         Πέμπτη, 30/01/2014                  11:00 π.μ.            Πολιτιστικό Κέντρο

Τ.Κ. Μεταμόρφωσης

Μεταμόρφωση/Δ.Ε. Εκάλης

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ

Ημερίδα Έναρξης                        Παρασκευή, 31/01/2014            11:00 π.μ.            Δημαρχείο Δήμου Δωδώνης

Αίθουσα Συνεδριάσεων                                                                                                                                    Δημοτικού Συμβουλίου

Αγία Κυριακή, Θεριακησίου


Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 1: «ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ», ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» προσκαλεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στα γραφεία της, Πλ. Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου 1 στα Ιωάννινα, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ. με σκοπό την πληροφόρηση για το πρόγραμμα των ενημερωτικών ημερίδων και εργαστηρίων που διοργανώνονται στην περιοχή παρέμβασης της Πράξης με τίτλο «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ».


Οι Ημερίδες και το εργαστήριο ενημέρωσης αποσκοπούν στην πληροφόρηση και ενημέρωση των ανέργων και των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ (ομάδα –στόχος), της τοπικής κοινωνίας, του επιχειρηματικού κόσμου και των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής για τους σκοπούς, τις δράσεις, τις επιπτώσεις, το περιεχόμενο και τα οφέλη της Πράξης με τίτλο «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», προκειμένου να συμμετάσχουν, να υποστηρίξουν και να συνεισφέρουν στην υλοποίησή της και στην προώθηση στην απασχόληση 100 ανέργων.


Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Αξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


Οι ημερίδες και το εργαστήριο ενημέρωσης θα διεξαχθούν ως ακολούθως:



  • Την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης στο Δήμο Ζίτσας, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας, Λασκαρίνας 3Α στην Ελεούσα,



Τοπικό σχέδιο απασχόλησης ανέργων και αγροτών στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου