21 Ιανουαρίου 2014

«3 ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: Τα ψέματα τελείωσαν και δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς


Share Button

Αποτελεί τραγική ειρωνεία οι Ν. Γκόντας και Φ. Φίλιος μαζί με τις Δημοτικές τους παρατάξεις να μην αντιλαμβάνονται ούτε και τώρα τις τεράστιες ευθύνες τους για τα ταμειακά ελλείμματα, το χρέος του δήμου και τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν και να προσπαθούν, δήθεν ανυποψίαστοι, να αποποιηθούν των καταστροφικών πολιτικών τους στο Δήμο.


Πως όμως να αναλάβουν τις ευθύνες τους όταν:



  • εδώ και χρόνια δουλεύουν χωρίς κανένα όραμα και σχέδιο για το Δήμο με αποκλειστικό στόχο την νομή και μόνο της εξουσίας.

  • έννοιες όπως προστασία του περιβάλλοντος και προστασία των δημόσιων χώρων, συμμετοχική δημοκρατία και συλλογικό συμφέρον, δεν αποτελούν προτεραιότητές τους

  • υπερασπίζονται και στηρίζουν τις ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές στην τοπική αυτοδιοίκηση που απομυζούν τον πλούτο της χώρας και βυθίζουν το λαό μας στη φτώχεια και τη δυστυχία.


H παράταξή μας από τις 20/6/2013 ζήτησε να διενεργηθεί πλήρης οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Ιωαννιτών από την 1/1/1999 δηλ. από την σύσταση και λειτουργία των Καποδιστριακών Δήμων (Δήμος Ιωαννιτών, πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι που εντάχθηκαν στο σημερινό ενιαίο Δήμο και εποπτευόμενοι φορείς).Από ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή δεν έχει πρόθεση να τον υλοποιήσει. Δεσμευόμαστε απέναντι στους πολίτες των Ιωαννίνων ότι η πραγματοποίηση του παραπάνω ελέγχου ώστε να χυθεί άπλετο φως στις οικονομικές δραστηριότητες του Δήμου θα είναι από τις πρώτες μας ενέργειες στη Διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών.


Η εντεινόμενη λειτουργία της Δικαιοσύνης αλλά και η επερχόμενη πολιτική αλλαγή μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό.


Απέναντι λοιπόν στην ανευθυνότητα, τις πελατειακές σχέσεις και τα παιχνίδια εξουσίας των εκ νέου υποψηφίων δημάρχων που έρχονται από τα παλιά, αντιτάσσουμε την οικοδόμηση ενός ισχυρού κοινωνικού μετώπου που θα αναστρέψει την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας και θα παλέψει για το περιβάλλον, για ποιοτική και αξιοπρεπή διαβίωση, για διαφάνεια και δημοκρατία.


Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες, μέσα από διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, να εργαστούμε μαζί για την δημιουργία μιας μεγάλης αυτοδιοικητικής ριζοσπαστικής παράταξης.


Μιας παράταξης η οποία θα λειτουργήσει ως πυλώνας λαϊκής εξουσίας και συμμετοχής των πολιτών αλλάζοντας την καθημερινότητα με όρους αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης, με τελικό στόχο την απόκρουση και την ανατροπή της βαρβαρότητας όπως αυτή επιβλήθηκε στο λαό μας από την κεντρική εξουσία και στηρίχθηκε έντεχνα από τους τοπικούς άρχοντες.


«3 κλικ Αριστερά»



«3 ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: Τα ψέματα τελείωσαν και δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου