28 Απριλίου 2014

«Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή»: επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου




Στον ΟΤΕ, στην Εφορία, στο Ταχυδρομείο και στη ΔΕΥΑΙ ο Λ. Νάτσης


Πολίτες για την ανατροπήΜε επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Απριλίου, την πρώτη από τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης.


Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το κτίριο του τεχνικού τμήματος του ΟΤΕ στην περιοχή της Περιβλέπτου συνομίλησε με το προσωπικό, μοίρασε προεκλογικό υλικό της και δέχθηκε ευχές για «καλή επιτυχία» στις εκλογές.


Στη συνέχεια ο κ. Νάτσης και οι υποψήφιοι που τον συνόδευαν επισκέφθηκαν την Εφορία όπου είχαν μια σύντομη συνάντηση με την Διευθύντρια Λίνα Μπούσιου από την οποία ενημερώθηκαν για την λειτουργία της υπηρεσίας και τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.


Το κλιμάκιο συνομίλησε με εργαζόμενους και συναλλασσόμενους και διένειμε προεκλογικό υλικό. Το ίδιο επαναλήφθηκε και κατά την επίσκεψη στο Γενικό Χημείο του Κράτους που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου, αλλά και στην Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Ηπείρου.


O υποψήφιος δήμαρχος συνέχισε στο κέντρο της πόλης, όπου επισκέφθηκε και το κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ, τοΤαχυδρομείο και το κεντρικό κτίριο της ΔΕΥΑΙ (ταμείο).


Για το … μισό διοικητήριο


Με αφορμή την επίσκεψη στην Εφορία, ο κ. Νάτσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μισό και … στοιχειωμένο παλιό κτίριο του Πανεπιστημίου το οποίο καταρρέει, εξαιτίας της αδιαφορίας του κράτους να το αποκαταστήσει. Όπως είπε, ξοδεύτηκαν στο παρελθόν πολλά χρήματα και το έργο έμεινε μισό, ενώ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για τη στέγαση υπηρεσιών, να μην πληρώνει ενοίκια σε μισθωμένα το δημόσιο ή να παραχωρηθεί στην αυτοδιοίκηση. Θα πρέπει να δοθεί λύση, πρόσθεσε, γιατί η εικόνα της εγκατάλειψης δεν τιμά την πόλη και ταυτόχρονα να ολοκληρωθεί το διοικητήριο που ήταν ο αρχικός στόχος.


Οι επισκέψεις της Τρίτης


Οι επισκέψεις της παράταξης και του υποψηφίου δημάρχου συνεχίζονται την Τρίτη 29 Απριλίου, το πρωί, στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου, ενώ στις 12 το μεσημέρι ο Λάζαρος Νάτσης θα συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΙ Κώστα Γιωτάκη στο κτίριο του πρώην δημαρχείου Περάματος για ενημέρωση σε ζητήματα που αφορούν την μεγάλη δημοτική επιχείρηση.



«Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή»: επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου