9 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Positive Midnight Session στα Ιωάννινα με τους Imam Baildi!




ΙωάννιναTa Positive Midnight Sessions, το νέο μουσικό concept από την Amita Motion, είναι γεγονός!


Ήδη πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη μεταμεσονύχτια exclusive συναυλία των Imam Baildi στον πολυχώρο Αγορά στα Ιωάννινα, το Σάββατο 5 Απριλίου, χαρίζοντας σε όλους θετική μεταμεσονύκτια ενέργεια!


Το Positive Midnight Session προσέφερε μια exclusive συναυλία με τους Imam Baildi στα Ιωάννινα, στα μέλη που δήλωσαν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook και κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα Imam Baildi, που επισκέφθηκε τα Ιωάννινα αποκλειστικά για εκείνους.


Η συναυλία ξεκίνησε τα μεσάνυχτα, γιατί η θετική ενέργεια δε σταματά ποτέ!


Η Amita Motion πλημμύρισε με θετική μεταμεσονύκτια ενέργεια τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους Imam Baildi που έστησαν μια μουσική γιορτή, παίζοντας πολυαγαπημένες μουσικές αλχημείες. Η ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με τους παρευρισκόμενους που απόλαυσαν το αγαπημένο τους συγκρότημα χορεύοντας στους ρυθμούς της Amita Motion, εκτίναξαν τη θετική μεταμεσονύκτια ενέργεια στα ύψη.


Stay tuned γιατί υπάρχει και συνέχεια! Τα επόμενα Positive Midnight Sessions πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις 10 Μαΐου και στην Πάτρα με τον Κωστή Μαραβέγια στις 28 Ιουνίου.


Επισκεφθείτε τη σελίδα της Amita Motion στο Facebook (https://www.facebook.com/amitamotion) και σύντομα θα σας αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα επόμενα Positive Midnight Sessions.

Positive Midnight Sessions


Η νέα Μεταμεσονύχτια Θετική Εμπειρία που θα γίνει θεσμός!


Επισυνάπτεται το σχετικό ΔΤ καθώς και σχετικές φωτογραφίες και τo logo του Positive Midnight Sessions.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή πληροφορία.


 



Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Positive Midnight Session στα Ιωάννινα με τους Imam Baildi!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου