26 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Μιχάλη Κασσή για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στο Δήμο Ζίτσας




«Ανακοίνωση του κ. Μιχάλη Κασσή για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας προϊόντων αστικών λυμάτων και υγρών απόβλητων.»


ΠΑΣΟΚΟ βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής με αφορμή την απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στο Δήμο Ζίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η πρόσφατη απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου να δώσει έγκριση για κατασκευή μονάδας επεξεργασίας προϊόντων αστικών λυμάτων και υγρών απόβλητων στην Έδρα του δήμου Ζίτσας, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.


Μια επένδυση που δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες του λεκανοπεδίου, καθώς η περιοχή είναι ήδη επιβαρυμένη από το φορτίο του υπάρχοντος βιολογικού καθαρισμού.


Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να μολυνθούν οι πηγές της Κρύας ,αλλά και να δημιουργηθούν γενικότεροι κίνδυνοι για την υγεία των κάτοικων της ευρύτερης περιοχής, καθώς πέρα από το δήμο Ζίτσας επιβαρύνεται, περισσότερο θα έλεγα, ο Δήμος Ιωαννιτών. Ειδικότερα η Δ.Ε Περάματος…


Αναφορικά με τον επενδύτη, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος αναλαμβάνει την υλοποίηση ενός έργου, θα πρέπει όμως οι υπεύθυνοι να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές και στις κινήσεις τους γιατί πέρα από το νόμιμο υπάρχει και το ηθικό θέμα…


Σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ένα τέλος στην πολιτική υποβάθμισης της περιοχής μας και σε λογικές πελατειακής αντιμετώπισης της κοινωνίας . Οι εκλογές είναι κοντά και η ψήφος μας πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο, ελπιδοφόρο σκηνικό στην Περιφέρεια Ηπείρου.»



Ανακοίνωση Μιχάλη Κασσή για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στο Δήμο Ζίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου