26 Απριλίου 2014

Παιδεραστία.... Ένα ατιμώρητο έγκλημα στην Ελλάδα!!




Γράφει η Μαρία Κουκιάρη


Μαρία ΚουκιάρηΠριν κάμποσο καιρό , βγήκα με μια φίλη έξω…κι εκεί που τα λέγαμε…άρχισαν οι γυναικείες εξομολογήσεις.Εκείνη δεν έχει κάνει ποτέ οικογένεια, ούτε παιδί ώς σήμερα.Είναι μια πανέμορφη κοπέλα, έξυπνη και δε της λείπει τίποτε. Είναι δική της επιλογή όπως μου είπε να μην δημιουργήσει οικογένεια.Ε τότε έκανα την ερώτηση που πιστεύω ότι ο καθένας θα της έκανε.Γιατί? ρώτησα…Πως κι έτσι?


Και τότε άρχισε να μου λέει την ιστορία της…


Όταν ήταν μικρή… μόλις 10 χρονών είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από ένα θείο της!φοβόταν να το ομολογήσει ακόμη και στην οικογένειά της… η συμπεριφορά της άλλαξε αμέσως , δε διάβαζε πια από ότι μου είπε..τις πρώτες μέρες ντρεπόταν ακόμη και να πάει στο σχολείο…μια μέρα τη ρώτησε η μητέρα της , τι συμβαίνει κι εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει δείχνοντας τι της είχε κάνει ο θείος της…


Τότε η μητέρα της είπε…δε μπορεί παιδί μου να έχει συμβεί αυτό…Κάτι δε θα κατάλαβες καλά!!!!!!Ο θείος σου είναι καλός άνθρωπος, δε θα το έκανε αυτό ποτέ. Εξ άλλου είναι αδερφός του πατέρα σου , δε θα πείραζε ποτέ την ανιψιά του….


Το κοριτσάκι τότε κλείστηκε πιο πολύ στον εαυτό του και δε ξαναμίλησε ποτέ και σε κανέναν γι αυτό το γεγονός.Προσπάθησε να το ξεχάσει , διαβάζοντας και η αλήθεια είναι ότι έχτισε μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα!!

Όταν τα αγόρια τη πλησίαζαν όμως εκείνη πάντα τους έκλεινε τη πόρτα…δεν ήθελε να ξαναπεράσει με τίποτε εκείνο τον εφιάλτη που είχε βιώσει ως παιδί!


Βλέπεις μου είπε κάποια στιγμή…το τέρας αυτό, εκτός απο το σώμα ….μου έκλεψε για πάντα τη ψυχή μου!

Είναι μια φράση που ποτέ δε θα ξεχάσω!


Βλέπετε στην Ελλάδα…δυστυχώς αυτό το πρόβλημα διαιωνίζεται εδώ και κάτι αιώνες και οι οικογένειες το κρύβουν πολύ πολύ καλά!


Γιατί?


Γιατί θα χαλάσει η οικογενειακή τους γαλήνη!

Γιατί θα πρέπει να σέρνονται στα δικαστήρια με τους συγγενείς και φυσικά θα το μάθουν όλοι!κι αυτό δε το θέλουν με τίποτε!


Προς Θεού! μη χαλάσουμε την εικόνα μας και μας συζητάνε όλοι…άσε που το παιδί μας θα στιγματιστεί!έτσι λένε…


Και δε σκέφτονται για μια και μόνο στιγμή ότι αυτό το τέρας θα το ξανακάνει σε κάποιο άλλο παιδί…. επίσης δε σκέφτονται τη ψυχή του ίδιου τους του παιδιού, το οποίο χρειάζεται όλη την αγάπη του κόσμου για να το ξεπεράσει καθώς και ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή τους χωρίς αυτή τη τεράστια πληγή!


Κι έτσι το θυσιάζουν… γιατί ή αλήθεια δε τους βολεύει καθόλου! Αναστατώνει την ήρεμη ζωή τους!

Και κάπως έτσι το έγκλημα μένει ατιμώρητο στην Ελλάδα!!!!


Επίσης να πω ότι τα παιδιά, συνήθως εμπιστεύονται τα άτομα της οικογένειας κι έτσι πέφτουν πιο εύκολα στη παγίδα!


Ας ειδοποιήσουμε τα παιδιά μας, όσο είναι ακόμη μικρά για κάποιες κινήσεις που δε πρέπει να δέχονται από κανέναν!


Συνήθως τα προειδοποιούμε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν έξω στο δρόμο από αγνώστους και ποτέ δε τα προειδοποιούμε για το πιθανό κίνδυνο μέσα στην οικογένεια!!


Θα τελειώσω εδώ, καθώς δε μου αρέσει να γίνομαι κουραστική με συμβουλές…. μια φράση μόνο ως επίλογο…

Μη προδίδετε την εμπιστοσύνη των παιδιών σας και μη τα θυσιάζετε άλλο, προκειμένου να σωθεί η ”καλή” σας εικόνα στη κοινωνία!!


Για σένα το έγραψα καλή μου και για χιλιάδες άλλα παιδιά, που έχουν υποστεί αυτό το έγκλημα στη παιδική τους ψυχή…. με την ευχή να μπορέσετε να επουλωθεί κάποτε αυτή η τεράστια πληγή σας!


 



Παιδεραστία.... Ένα ατιμώρητο έγκλημα στην Ελλάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου