30 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου


Περιφέρεια ΗπείρουΠαγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των επόμενων ημερών στην Ήπειρο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Όπως υπογράμμισε ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Δημήτριος Μαυρογιώργος οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ωστόσο επέστησε την προσοχή στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.


Αναφερόμενος στις χιονοπτώσεις του τελευταίου 24ωρου, ανέφερε ότι αυτές ήταν έντονες κυρίως στην περιοχή του Ζαγορίου και σε τμήματα των Δήμων Κόνιτσας και Μετσόβου (Μηλιά- Ανήλιo).


“Με μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας, των Δήμων και μισθωμένα σε συνεργασία πάντοτε με τους Δημάρχους, καθαρίσαμε όλο το επαρχιακό δίκτυο και γίνεται ένας αγώνας σήμερα να καθαριστούν όλα τα δίκτυα που είναι χιονισμένα, γιατί από αύριο πάμε σε βοριάδες και χαμηλές θερμοκρασίες και πρέπει να είναι όλα καθαρισμένα”, τόνισε ο κ. Δ. Μαυρογιώργος.



Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου