24 Δεκεμβρίου 2014

"Γέμισε" από παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα το Δημαρχείο Ιωαννίνων


Δημαρχείο ΙωαννίνωνΑπό παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα κατακλύστηκε σήμερα το Δημαρχείο Ιωαννίνων. Παρέες παιδιών έψαλαν από το πρωί τα κάλαντα κι αντάλλασαν ευχές με το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα.


Ξεχωριστή ατμόσφαιρα δημιούργησαν η Μπάντα της 8ης Μεραρχίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου.


Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, ευχήθηκε σε όσους επισκέυθηκαν σήμερα το Δημαρχείο, αλλά και σε όλους τους συνδημότες, «χρόνια πολλά, υγεία και προσωπική γαλήνη».


Όπως είπε ο κ Μπέγκας: «οι μέρες που ζούμε δεν είναι καθόλου εύκολες. Οι χώρα βιώνει στιγμές πολιτικής έντασης και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα δεν βοηθάει στην αναγκαία ηρεμία και συνεννόηση που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι καταστάσεις που ζούμε δεν είναι εύκολες και για τον καθένα ξεχωριστά για όλους τους συνανθρώπους μας. Δεν πρέπει όμως να το «βάζουμε κάτω».


Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας και κυρίως στα παιδιά μας να είμαστε αισιόδοξοι, να έχουμε θετική σκέψη, να δείχνουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας και να καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, από όποια θέση βρίσκεται ο καθένας από εμάς.


Ειδικά όσοι – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – διαχειριζόμαστε δημόσια θέματα, αυτό που χρειάζεται να έχουμε πάντα στο μυαλό μας, είναι ότι οι συμπολίτες μας περιμένουν από εμάς να εργαζόμαστε με γνώμονα το κοινό καλό, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να έρθουν καλύτερες μέρες. Το ελπίζω, το εύχομαι, το πιστεύω».



"Γέμισε" από παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα το Δημαρχείο Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου