24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια στο Δημαρχείο Άρτας


ΆρταΣύλλογοι, σχολεία, επιχειρήσεις, στρατός και Φιλαρμονική έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο, ενώ πολλοί ήταν και οι δημότες που τον επισκέφτηκαν για να του ευχηθούν «Χρόνια Πολλά» λόγω της ονομαστικής του εορτής.


Μελωδικές παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Δημαρχιακό Μέγαρο της Άρτας, καθώς μαθητές και μαθήτριες από πολλά σχολεία της πόλης μας επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Αρταίων και τους συνεργάτες του για να ψάλλουν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Οι μικροί μαθητές εκτός από εξαιρετικές μελωδίες με τη συνοδεία μουσικών οργάνων χάρισαν φωτεινά χαμόγελα και αντάλλαξαν ευχές με το Δήμαρχο, ο οποίος τους υποδέχθηκε με κέρασμα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και ευτυχισμένο το 2015.


Από την πλευρά τους, τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές που τους συνόδεψαν αντάλλαξαν ζεστές ευχές με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους ευχόμενοι όλοι μια νέα δημιουργική χρονιά, με πολλά έργα και δράσεις από το Δήμο Αρταίων που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Στρατού που, όπως κάθε χρόνο, έδωσε το δυναμικό παρόν στο Δημαρχιακό Μέγαρο.



Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια στο Δημαρχείο Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου